Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή: “Είναι αθώος, τον αγαπώ”

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή: “Είναι αθώος, τον αγαπώ”
Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Τζούλιαν Ασάνζ στη φυλακή AP

Το πάλαι ποτέ sex symbol φαίνεται να απολαμβάνει το νέο της ρόλο ως ακτιβίστρια. Τι δήλωσε μετά την επίσκεψη στη φυλακή, τυλιγμένη σε μία κάπα γεμάτη συνθήματα κατά της τυραννίας.

Είναι ο πιο αθώος άνθρωπος στον κόσμο και δίνει μάχη για να σώσει τη ζωή του. Αυτά δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, η πρώην τηλεοπτική ναυαγοσώστρια του “Baywatch” και sex symbol των 90’s, Πάμελα Άντερσον, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το επισκεπτήριό της στη φυλακή όπου κρατείται ο Τζούλιαν Ασάνζ.

Για την ιστορία, αυτή ήταν η πρώτη “κοινωνική επίσκεψη” που δέχθηκε ο “κ. Wikileaks” μετά τον εγκλεισμό του στη φυλακή – έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 50 εβδομάδων – ενώ η Άντερσον είχε στο πλευρό της και τον αρχισυντάκτη του αμφιλεγόμενου ιστοτόπου, Κρίστιν Χράφνσον.

Μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε ότι δεν αξίζει στον Ασάνζ να είναι έγκλειστος σε φυλακή υψίστης ασφαλείας και δεν έχει κάνει ποτέ κάτι βίαιο. “Είναι αθώος” είπε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε ότι ο Ασάνζ είναι αποκομμένος από όλους, χωρίς πρόσβαση στο Ίντερνετ ή σε βιβλία, ενώ δεν μπορεί να μιλήσει ούτε στα παιδιά του. “Είναι καλός άνθρωπος, τον αγαπώ” συμπλήρωσε λέγοντας ότι “πρέπει να σώσουμε τη ζωή του”.

Σημειώνεται ότι η Άντερσον είχε επισκεφθεί τον Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο όπου αυτός είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ αντέδρασε οργισμένα στην είδηση της σύλληψής του προ εβδομάδων.

Η παρουσία της είχε και μία σημειολογική λεπτομέρεια, αφού επισκέφθηκε τον Ασάνζ τυλιγμένη σε μία κάπα με συνθήματα κατά της φυλακής και της τυραννίας…

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή AP

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα