Παραληρεί ο Μικόσκι που μίλησε για μακεδονισμό και υποσχέθηκε μισθό 500 ευρώ

Παραληρεί ο Μικόσκι που μίλησε για μακεδονισμό και υποσχέθηκε μισθό 500 ευρώ
Ο Κρίστιαν Μικόσκι AP

Ο πρόεδρος του εθνικιστικού VMRO Κρίστιαν Μικόσκι μοιράζει υποσχέσεις για αυξήσεις και εθνικιστικά μεγαλεία έξι μήνες πριν τις εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία.

Η άτυπη προεκλογική περίοδος στη Βόρεια Μακεδονία (διάρκειας βέβαια έξι μηνών καθώς οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Απρίλιο) εγκαινιάστηκε το Σάββατο με συζήτηση του Κρίστιαν Μικόσκι με πολίτες.

Ο ηγέτης του VMRO και επίδοξος Πρωθυπουργός πλειοδότησε σε υποσχέσεις σε μία προσπάθεια να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ήδη ενισχυμένο ρεύμα που διαθέτει το κόμμα του το οποίο προηγείται με 6% στις δημοσκοπήσεις.

Ο Μικόσκι τόνισε ότι με τις σωστές παρεμβάσεις η οικονομία της Βόρειας Μακεδονίας μπορεί να γίνει η “τίγρης των Βαλκανίων” ενώ υποσχέθηκε να ανεβάσει τους μισθούς στη χώρα στα 500 ευρώ.

“Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε πολύ περισσότερα από αυτά που υποσχόμαστε και ότι η πολιτική μας θα αυξήσει το ΑΕΠ της χώρας μας” συμπλήρωσε ο εθνικιστικής ηγέτης ο οποίος κατηγόρησε τον Ζόραν Ζάεφ και την κυβέρνησή του για διαφθορά.

Σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Μικόσκι δεν μίλησε εξειδικευμένα αλλά έκανε λόγο για μακεδονισμό και ότι αυτός ακριβώς είναι ο πολιτικός του στόχος. Εννοείται ότι, όπως το συνηθίζει, ο Βορειομακεδόνας πολιτικός δεν χρησιμοποίησε ούτε μία φορά τον όρο Βόρεια Μακεδονία αρκούμενος στο σκέτο “Μακεδονία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα