Παρίσι: Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση

Παρίσι: Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση

Οι Γαλλικές αρχές συνέλαβαν 4 ανθρώπους που θεωρούνται ύποπτοι ότι σχεδίαζαν επικείμενη επίθεση στο κεντρικό Παρίσι, μετέδωσε το δίκτυο TF1

H αντιτρομοκρατική μονάδα της γαλλικής αστυνομίας συνέλαβε τέσσερις εξτρεμιστές ισλαμιστές που θεωρούνται ύποπτοι ότι σχεδίαζαν να διαπράξουν άμεσα μια επίθεση στο κεντρικό Παρίσι, μετέδωσε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1.

Τρεις άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Παρίσι και στο Σεν-Σαιν-Ντενί, βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν συγκεντρώσει στοιχεία και καταρτίσει φακέλους για τα πρόσωπα αυτά και συγκεκριμένα τις διασυνδέσεις τους με δίκτυα ισλαμιστών, προστίθεται στον ιστότοπο του TF1.

Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης ένα φυσίγγιο που δεν είχε χρησιμοποιηθεί αυτόματου πυροβόλου όπλου και εξοπλισμό υπολογιστών, επισήμανε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο, ούτε η αστυνομία.

Όλα αυτά μια μέρα μετά του πυροβολισμούς που έσπειραν τον τρόμο στις Βρυξέλλες, όπου τραυματίστηκαν 4 αστυνομική που συμμετείχαν στην έρευνα και σκοτώθηκε ένας από τους ένοπλους υπόπτους.

(Με πληροφορίες ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία, Τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι
SHARE:

24Media Network