Πενγκ Λιγουάν: Από υποστράτηγος, σοπράνο και πρώτη κυρία της Κίνας

Πενγκ Λιγουάν: Από υποστράτηγος, σοπράνο και πρώτη κυρία της Κίνας
Η πρώτη κυρία της Κίνας Peng Liyuan AP

Κομψή και ευδιάθετη η Πενγκ Λιγουάν, συνόδεψε τον Πρόεδρο της Κίνας στην επίσκεψή του στην Αθήνα, και έκλεψε τις εντυπώσεις - Ποια είναι η πρώτη κυρία της Κίνας με τους εκατομμύρια θαυμαστές στη χώρα της.

Τις εντυπώσεις κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Κίνας στην Αθήνα έκλεψε η σύζυγός του που παρέδωσε μαθήματα κομψότητας και στιλ τραβώντας τα βλέμματα. Η Πενγκ Λιγουάν, η πρώτη κυρία της Κίνας δεν είναι τυχαία αφού είναι διάσημη σοπράνο με εκατομμύρια θαυμαστές στη χώρα της.

Η Σίσσυ Παυλοπούλου και η Peng Liyuan Eurokinissi

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Peng Liyuan στον Πειραιά Eurokinissi

Ποια είναι η πρώτη κυρία της Κίνας

Η πρώτη κυρία της Κίνας Peng Liyuan AP

Η Πενγκ Λιγουάν θεωρείται η εθνική τραγουδίστρια της χώρας. Η καριέρα της ξεκίνησε από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό και μάλιστα έχει τον βαθμό του υποστράτηγου. Όπως λέγεται έχει φανατικούς θαυμαστές και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που στα λεωφορεία και τα ταξί οι οδηγοί έχουν τις αφίσες της.

Ονομάζεται και «Παιώνια νεράιδα». Η παιώνια, ως ιδιαίτερα σεβαστό λουλούδι της Κίνας, συνδυάζει την ομορφιά με τον αισθησιασμό.

Η Πένγκ Λιγουάν για την επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις της Cosco επέλεξε αποχρώσεις του λευκού και φλοράλ φόρεμα.

Το outfit της κυρίας Λιγουάν δε θύμιζε σε τίποτα εκείνο που επέλεξε στο πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της. «Είχα φορέσει ένα κακοφτιαγμένο στρατιωτικό παντελόνι. Ήθελα να δω αν θα πρόσεχε το τι έλεγα ή το πώς θα ήμουν ντυμένη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα