Πέντε πράγματα που μάθαμε για την Μισέλ Ομπάμα από την εκπομπή της Όπρα

default image

Η Μισέλ Ομπάμα μια από τις ισχυρότερες προσωπικότητες παγκοσμίως αποκάλυψε την άγνωστη πλευρά του εαυτού της και της σχέσης της με τον πλανητάρχη (Pics)

Η νυν πρώτη κυρία των ΗΠΑ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη δαιμόνια και διάσημη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ, για να μιλήσει για την διαδρομή της στην κορυφή, την οικογένειά της και τον Μπαράκ Ομπάμα.

Η Μισέλ Ομπάμα έδωσε συνέντευξη σε μια ακόμα επιτυχημένη γυναίκα με τεράστια επιρροή, που έχει επανειλημμένα δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της για μια επιτυχημένη καριέρα, όπως θα κάνουν στις 20 Ιανουαρίου στο Συνέδριο του Game Changer:  Women of Influence κυρίες με μεγάλη επιρροή στον χώρο των επιχειρήσεων.

1. Συμπονεί τους νέους αστέρες του Χόλιγουντ

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ αποδίδει την επιτυχία της και στην ηλικία της, καθώς εκτιμά πως αν βρισκόταν αντιμέτωπη με τα ίδια, σημαντικά καθήκοντα σε πιο νεαρή ηλικία δεν θα κατάφερνε να τα αντιμετωπίσει με την ίδια επιτυχία.

Έτσι, τονίζει ότι συμπονεί τους νέους αστέρες του Χόλιγουντ, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με περισσότερα απ’ όσα μπορούν να αντιμετωπίσουν.

 

2. Οι Ομπάμα δεν κατανοούσαν τα προβλήματα των παιδιών τους

Δεν είναι εύκολο να τα βγάλεις πέρα με τις έφηβες κόρες σου, αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα, που τόνισε ότι προσπάθησαν να κάνουν τη ζωή της Σάσα και της Μαλία όσο πιο φυσιολογική μπορούσαν.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να είσαι κόρη του Αμερικανού προέδρου και να βρίσκεσαι συνεχώς υπό επιτήρηση, με αποτέλεσμα τα παράπονα να ήταν συχνά από τα δυο κορίτσια. “Τους υπενθύμιζα ότι τα προβλήματά τους δεν ήταν προβλήματα. Ήταν προβλήματα της υψηλής τάξης, γιατί από εκεί που προερχόμαστε εγώ και ο Μπαράκ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Έτσι, τους λέγαμε ‘Ζείτε στον Λευκό Οίκο, δεν μπορείτε να παραπονιέστε γι’ αυτό.”

3. Η Μισέλ Ομπάμα πρόεδρος το 2020;

Μπορεί η κυρία Ομπάμα να αναπολεί τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησε στον Λευκό Οίκο, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό για να την πείσει να δηλώσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ για το 2020.

“Δεν μου αρέσει να σκαρφίζομαι πράγματα, αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο θα το είχα πει. Δεν παίζω παιχνίδια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

4. Μετά την λήξη της θητείας του Μπαράκ οι Ομπάμα θα απολαύσουν τις διακοπές τους

Μετά την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ το ζεύγος Ομπάμα και οι κόρες τους θα απολαύσουν τις διακοπές που περίμεναν εδώ και πολύ καιρό.

Όπως αποκάλυψε θα συνεχίσουν να ζουν στην Ουάσινγκτον, έως ότου η κόρη τους Σάσα τελειώσει το λύκειο και θα συνεχίσουν να ζουν πιο απλά.

5. Ο γάμος της Μισέλ και του Μπαράκ είναι πιο δυνατός από ποτέ

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πως η σχέση με τον σύζυγό της είχε τα πάνω και τα κάτω της, ωστόσο οι δοκιμασίες έκαναν το γάμο τους πιο δυνατό.

ΠΗΓΗ: eonline

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα