Πέταξαν πέτρα στη Γουάντα Νάρα λόγω Ικάρντι

Πέταξαν πέτρα στη Γουάντα Νάρα λόγω Ικάρντι
Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα AP

Οι τιφόζι της Ίντερ θεωρούν πως εκείνη ευθύνεται για τις επιπλοκές που παρουσιάζεται στη διαπραγμάτευση του νέου συμβολαίου που του έχει προτείνει η ομάδα του Μιλάνου και η κόντρα πλέον ξεφεύγει από τα ποδοσφαιρικά πλαίσια.

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το όχημα της Γουάντα Νάρα στο Μιλάνο το πρωί του Σαββάτου (16/2) ενώ η σύζυγος κι ατζέντης του επιθετικού της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, οδηγούσε με επιβαίνοντες τα παιδιά της.

Στην ομάδα του Μιλάνου θεωρούν ότι υπεύθυνη για τις επιπλοκές στη διαπραγμάτευση είναι η σύζυγος κι ατζέντης του, Γουάντα Νάρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Gazzetta dello Sport” άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες το πρωί του Σαββάτου (16/2) στο όχημα που οδηγούσε η ίδια και επέβαιναν τα παιδιά της.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της εβδομάδας οι “νερατζούρι” πήραν το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον 25χρονο Αργεντινό φορ και το έδωσαν στον 34χορνο Σλοβένο συμπαίκτη του (τερματοφύλακα), Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ενώ αυτός αυτοαποκλείστηκε από την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ραπίντ στο πλαίσιο των 32 του Europa League.

Ο Ικάρντι απάντησε με στίχους διάσημου Αμερικανού συγγραφέα από τα social media στους επικριτές του, ωστόσο η διαφωνία των δύο πλευρών δείχνει να ξεφεύγει από τα φυσιολογικά ποδοσφαιρικά πλαίσια.

Παρά τον αρχικό πανικό που προκάλεσε η επίθεση, η 32χρονη Αργεντινή μοντέλο κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το συμβάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα