Πέθανε ο Ινδός που λάτρευε τον Τραμπ σαν θεό

Πέθανε ο Ινδός που λάτρευε τον Τραμπ σαν θεό
Ο Μπούσα Κρίσνα Twitter (@sapnamadan)

Ο Μπούσα Κρίσνα, ηλικίας περίπου 40 ετών, είχε πέσει σε κατάθλιψη όταν έμαθε ότι ο Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, προσβλήθηκαν από κορονοϊό.

Ένας Ινδός που λάτρευε σαν θεότητα τον Ντόναλντ Τραμπ και είχε συγκλονιστεί από την είδηση ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβλήθηκε από την Covid-19, πέθανε την Κυριακή από καρδιακή προσβολή, όπως ανέφεραν η αστυνομία και ένας αξιωματούχος της κοινότητάς του.

Ο Μπούσα Κρίσνα αποκάλυψε ότι η πίστη του στον Τραμπ ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος του παρουσιάστηκε σε ένα όνειρο. Πριν από μερικές ημέρες είχε αναρτήσει στο Facebook ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο παρακαλούσε δακρυσμένος να αναρρώσει το ίνδαλμά του από την ασθένεια που έχει σκοτώσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε στις 2 Οκτωβρίου ότι βρέθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό και νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Την Κυριακή έκανε γνωστό ότι έχει αναρρώσει πλήρως και θα συνεχίσει σήμερα την προεκλογική εκστρατεία του, ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Βενκάτ Γκουντ, ο αρχηγός του χωριού Κόνεϊ, είπε ότι ο Κρίσνα, που ήταν στενός φίλος του, έπεσε σε κατάθλιψη όταν έμαθε ότι ο Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, προσβλήθηκαν από την ασθένεια.

«Είναι λυπηρό που πέθανε χωρίς να συναντήσει τον ήρωά του», πρόσθεσε. «Προσπάθησε τόσο σκληρά να τον συναντήσει» όταν ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφθηκε την Ινδία τον Φεβρουάριο, πρόσθεσε.

Ένας ντόπιος αστυνομικός, ο Ραγουπάτι, είπε ότι ο Κρίσνα έφυγε από το χωριό πριν από περίπου δύο εβδομάδες για να επισκεφθεί τους γονείς του, σε μια άλλη κοινότητα του ίδιου κρατιδίου, στην Τελανγκάνα. «Εκεί πέθανε από καρδιακή ανακοπή», εξήγησε.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπούσα Κρίσνα ήταν περίπου 40 ετών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα