Ποια είναι η ερωμένη του Πετρέους της CIA που τον οδήγησε σε παραίτηση

default image

Πώς γνωρίστηκε η 40χρονη γυναίκα με τον Διευθυντή της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους. Η σχέση που αναστάτωσε τις ΗΠΑ (Pics+Vids)

Η είδηση της παραίτησης του Διευθυντή της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους , δε θα προκαλούσε εντύπωσε αν ο λόγος υποβολής της δεν ήταν η διατήρηση μίας εξωσυζυγικής σχέσης, μετά από 37 χρόνια γάμου.

Όμως, ποια είναι η ”πέτρα του σκανδάλου” που αναστάτωσε τις ΗΠΑ; Πρόκειται για την Paula Broadwell,  βιογράφο του και  έφεδρη αξιωματικό του αμερικανικού στρατού.

Η 40χρονη γυναίκα έχει δύο παιδιά και είναι και εκείνη παντρεμένη.

Στο βιβλίο της αναφέρει ότι γνώρισε τον στρατηγό Πετρέους την Άνοιξη του 2006 όταν ήταν φοιτήτρια στο Χάρβαρντ και εκείνος είχε προσκληθεί ως ομιλητής για να αναφέρει στις εμπειρίες του από τον πόλεμο στο Ιράκ.

Η ίδια λέει ότι τον πλησίασε και του συστήθηκε. Όταν του ανέφερε τα ενδιαφέροντα της εκείνος της έδωσε την κάρτα με τα στοιχεία του και της παρότρυνε να επικοινωνήσει μαζί του.

Σύμφωνα με την Washington Post , πρώην και νυν αξιωματούχοι του αμερικανικού στρατού είχαν από καιρό υποψίες πως ο Πετρέους διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail φαίνεται πως η γυναίκα είχε γίνει η ”σκιά” του 60χρονου Πετρέους και δε δίσταζε να ποζάρει λίγα μέτρα μακριά από τη σύζυγό του, Holly Petraeus.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε και άρθρο στο περιοδικό Newsweek με τους 12 κανόνες ζωής του στρατηγού. Όπως φαίνεται η πέμπτη εντολή λειτούργησε ως προοικονομία των όσων ακολούθησαν.

”Όλοι κάνουμε λάθη. Το κλειδί είναι να τα αναγνωρίζουμε να τα παραδεχόμαστε, να μαθαίνουμε από αυτά, να φεύγουμε μπροστά και να αποφεύγουμε να τα κάνουμε και πάλι”.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πετρέους πλήρωσε με την καριέρα του το λάθος του, το οποίο παραδέχτηκε και χαρακτήρισε απαράδεκτο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα