Πούτιν: Νέες φήμες για την υγεία του – Σε βίντεο εμφανίζει αστάθεια και τρέμουλο στα πόδια

Πούτιν: Νέες φήμες για την υγεία του – Σε βίντεο εμφανίζει αστάθεια και τρέμουλο στα πόδια
Βλαντιμίρ Πούτιν AP

Η εικόνα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Μόσχα "έθρεψε" κι άλλο τα σενάρια περί προβλημάτων υγείας, που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες.

Φουντώνουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά από ένα νέο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ρώσος πρόεδρος να τρέμει και να λυγίζουν τα πόδια του κατά την διάρκεια μιας ομιλίας του για την «Ημέρα της Ρωσίας».

Σύμφωνα με το nypost, το βίντεο απαθανάτισε τον πρόεδρο της Ρωσίας να εμφανίζεται ασταθής και να κουνιέται αρκετά, την ώρα της ομιλίας. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι η σημασία της ρωσικής ενότητας είναι “τόσο αναγκαία όσο ποτέ”.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα κυκλοφορούσαν οι φήμες πως ο Ρώσος ηγέτης πάσχει από καρκίνο, αλλά και νόσο Πάρκινσον. Τις φήμες του καρκίνου είχε επιβεβαιώσει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, ο οποίος είχε έρθει πολύ κοντά μαζί του για δύο χρόνια.

“Υπέφερε από καρκίνο, αλλά το έχει ξεπεράσει”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης

Ακόμη, τον Απρίλιο είχαν κυκλοφορήσει μερικές εικόνες του Ρώσου προέδρου οι οποίες πυροδότησαν την έντονη φημολογία περί Πάρκινσον, καθώς φαινόταν ιδιαίτερα αδύναμος την ώρα που καθόταν απέναντι από τον Σεργκέι Σοϊγκού, δίνοντας εντολές σχετικά με την πολιορκία της Μαριούπολης.

Στο σχετικό βίντεο, το πρόσωπο του Πούτιν φαινόταν πρησμένο, με τον ίδιο σχεδόν βυθισμένο στην καρέκλα, ενώ κρατούσε την άκρη του τραπεζιού με το δεξί του χέρι, σε βαθμό που είχε ασπρίσει, και ταυτόχρονα χτυπούσε νευρικά το πόδι του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα