Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η συνέντευξη που προανήγγειλε την παραίτηση

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η συνέντευξη που προανήγγειλε την παραίτηση
Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ μετά τη γέννα AP

"Σκοπεύουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω από τον τίτλο μας ως "ανώτερα" μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι" ανακοίνωσε το ζευγάρι ταράζοντας τα "νερά" της Βρετανίας.

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, και ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα και να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά, χτίζοντας μια νέα ζωή. H είδηση, έκανε όπως ήταν αναμενόμενο, τον γύρο του πλανήτη.

Στην ανάρτησή τους αναφέρουν πως θα μοιράσουν τον χρόνο τους ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική, αλλά συνεχίζοντας να στηρίζουν την Αυτού Μεγαλειότητα και να τηρούν το καθήκον τους.

Από πέρυσι το ζευγάρι είχε μετακομίσει από την έπαυλη Νότινγχαμ στα ανάκτορα του Κένσινγκτον, στο Λονδίνο, όπου ζουν ο αδελφός του Χάρι, ο Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

Τον περασμένο Οκτώβρη δε, η Μέγκαν μίλησε στο ITV σε μια εξομολόγησε εκ βαθέων, που για πολλούς προανήγγειλε το τι μέλει γενέσθαι.

Η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυπτε, μεταξύ άλλων, ότι πριν τον γάμο την είχαν προειδοποιήσει ότι τα βρετανικά ταμπλόιντ θα “κατέστρεφαν” τη ζωή της.

Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον σημερινό σύζυγό μου, οι φίλοι μου ήταν πραγματικά χαρούμενοι γιατί ήμουν κι εγώ χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου είπαν “Είμαστε σίγουροι ότι είναι τέλειος. Αλλά δεν θα πρέπει να το κάνεις γιατί τα βρετανικά ταμπλόιντ θα καταστρέψουν τη ζωή σου” έλεγε η Μέγκαν Μαρκλ.

Στην ερώτηση για το αν μπορεί να αντέξει την πίεση η Μαρκλ απαντούσε:

“Έχω πει πολλές φορές στον Η (Χάρι) – έτσι τον αποκαλώ – ότι δεν αρκεί απλά να επιβιώσεις από κάτι, σωστά; Δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής. Πρέπει να περνάς καλά. Πρέπει να είσαι χαρούμενος”. Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι δεν άντεχε τον εξονυχιστικό έλεγχο που ακολουθούσε τα καθήκοντά της.

Στο ντοκιμαντέρ μίλησε για το ίδιο θέμα και ο πρίγκιπας Χάρι διαμηνύοντας ότι δεν θα δεχθεί το bullying από ορισμένα μέσα ενημέρωσης “σε ένα παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου”. Η όλη πίεση κάνει όπως φαίνεται το ζευγάρι να θέλει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από τη διαδοχή. Άλλωστε, η Μαρκλ είχε ουκ ολίγες φορές μέχρι σήμερα σπάσει το “πρωτόκολλο”, κάτι που την έφερνε στα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων.

Θυμίζουμε πως μία από τις φορές που η Μέγκαν βρέθηκε στο επίκεντρο των lifestyle ειδήσεων ως η “the protocol breaker!” ήταν η εμφάνισή της με μίνι σε γκαλά, κάτι που δεν επιτρέπεται. Για ανάλογες εμφανίσεις είχε κατηγορηθεί πολλάκις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα