Ρωσία: Γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων που τιμήθηκε από τον Πούτιν παραιτήθηκε και έφυγε από τη χώρα

 Lilia Gildeyeva

Η γνωστή Ρωσίδα παρουσιάστρια ειδήσεων, Lilia Gildeyeva, παραιτήθηκε από το κανάλι NTV της Gazprom-Media και εγκατέλειψε τη χώρα.

Μια γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων, που εργαζόταν σε ένα από τα σημαντικότερα κανάλια της Ρωσίας, παραιτήθηκε και εγκατέλειψε τη χώρα.

Η Lilia Gildeyeva μιλώντας στον στον μπλόγκερ Ilya Varlamov, δήλωσε πως εγκλατέλειψε την Ρωσία από φόβο. "Έφυγα πρώτα επειδή φοβόμουν ότι δεν θα άφηναν να φύγω έτσι απλά, μετά υπέβαλα την παραίτησή μου" είπε η Lilia Gildeyeva.

ADVERTISING

Η Gildeyeva εργαζόταν ως παρουσιάστρια στην εκπομπή Segodnya (Σήμερα), το βραδινό ενημερωτικό πρόγραμμα του NTV, του τρίτου δημοφιλέστερου τηλεοπτικού σταθμού της Ρωσίας, ο οποίος ανήκει σην εταιρεία Gazprom και είναι σταθερά υπέρ του Κρεμλίνου.

Το 2021 η Gildeyeva είχε βρεθεί στην επίσημη λίστα του προέδρου Πούτιν με τους δημοσιογράφους που έλαβαν ευχαριστίες για τα "επιτεύγματά τους στην ανάπτυξη των ΜΜΕ", ενώ το 2008 την είχε ευχαριστήσει ο Πούτιν για την «παροχή πληροφοριών και την ενεργή κοινωνική δραστηριότητα για την ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών στη Ρωσική Ομοσπονδία».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία, Πούτιν
SHARE:

24Media Network