Σκάνδαλο στην Αργεντινή: Δικαστής φιλιέται με καταδικασμένο δολοφόνο μέσα στις φυλακές

Σκάνδαλο στην Αργεντινή: Δικαστής φιλιέται με καταδικασμένο δολοφόνο μέσα στις φυλακές
Η δικαστής Μαριέλ Σουάρεζ με τον καταδικασμένο δολοφόνο Κριστιάν Μπούστος

Μία δικαστής στην Αργεντινή "πιάστηκε" απο κάμερα ασφαλείας φυλακών να φιλιέται με έναν καταδικασμένο δολοφόνο, τον οποίο προσπάθησε να σώσει από την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αργεντινή, καθώς μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την δικαστή Μαριέλ Σουάρεζ να φιλιέται με τον καταδικασμένο δολοφόνο Κριστιάν Μπούστος, κατά την διάρκεια μιας επίσκεψής της στις φυλακές.

Ο Κριστιάν Μπούστος, σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική dailymail, είχε καταδικαστεί για την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού Λεάντρο Ρόμπερτς.

Η Μαριέλ Σουάρεζ αντιμετωπίζει σοβαρές κυρώσεις, καθώς η ίδια συμμετείχε στο δικαστήριο που θα έκρινε εάν ο Μπούστος θα καταδικαζόταν σε ισόβια κάθειρξη. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τη συμπεριφορά της ίδιας και για τη σχέση της με τον δολοφόνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα δημοσιέυματα, η Σουάρεζ ήταν ο μοναδική που ψήφισε αρνητικά στην ισόβια κάθειρξη του Μπούστος. Ωστόσο, η διαφωνία της δεν ήταν αρκετή για να σώσει τον Μπούστος, ο οποίος τελικά καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας, όπου η δικαστής φιλά τον καταδικασμένο δολοφόνο, τραβήχτηκαν μια εβδομάδα μετά από το δικαστήριο κατά την διάρκεια μιας επίσκεψής της στις φυλακές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα