Σκυλίτσα που είχε εξαφανιστεί επέστρεψε σπίτι της μετά από 12 χρόνια

Σκυλίτσα που είχε εξαφανιστεί επέστρεψε σπίτι της μετά από 12 χρόνια
Γραφείο του Σερίφη στο Σαν Χουακίν

Η Ζόι που είχε εξαφανιστεί από το 2010, βρέθηκε και επανενώθηκε με τους ιδιοκτήτες της μετά από 12 χρόνια. Η συγκινητική ιστορία της.

Συγκινεί η ιστορία της Ζόι, ενός σκύλου που πέρασε τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής της μακριά από το σπίτι της αλλά κατάφερε επιτέλους να επανενωθεί με τους ιδιοκτήτες της στην Καλιφόρνια.

Η Ζόι είχε πεταχτεί από αμάξι σε μια αγροτική ιδιοκτησία κοντά στο Στόκτον, σύμφωνα με το BBC, και βρέθηκε από κάποιον που κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι φαινόταν ηλικιωμένη και άρρωστη.

Αστυνομικός που σάρωσε το μικροτσίπ του σκύλου ανακάλυψε ότι είχε εξαφανιστεί από το 2010.

«Σίγουρα δεν περίμενα ότι θα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη», είπε η ιδιοκτήτρια της Ζόι, Μισέλ.

Η Ζόι είχε εξαφανιστεί για τόσο καιρό, με την εταιρεία κατασκευής του μικροτσίπ της να την έχει καταχωρίσει ως νεκρή από το 2015, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Χουακίν.

Ο αστυνομικός που σάρωσε τη Ζόι, πήρε τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη της από την εταιρεία του μικροτσίπ και διαπίστωσε ότι είχε ακόμα τον ίδιο αριθμό κινητού. «Ήταν σε απόλυτο σοκ» είπε.

Η σκυλίτσα βρέθηκε περίπου 60 μίλια από το σπίτι της οικογένειάς της στο Λαφαγιέτ, που είχε χαθεί το 2010.

Η Μισέλ είπε: «Πήραμε εκείνη και tη δίδυμη αδερφή της όταν ήταν έξι μηνών, ήταν μαζί μας για περίπου έξι μήνες. Πήγαμε στο κατάστημα για περίπου 20 λεπτά και γυρίσαμε και έλειπε».

«Είμαι ενθουσιασμένη, ελπίζω να τη φέρω πίσω, να φροντίσω την υγεία της και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα