Σούζαν Σάραντον: “Θα βγώ ραντεβού με όποιον/α κάνει το εμβόλιο για τον Covid”

Σούζαν Σάραντον: “Θα βγώ ραντεβού με όποιον/α κάνει το εμβόλιο για τον Covid”
Invision

Η δημοφιλής ηθοποιός που είναι ελεύθερη από το 2015, αποκάλυψε πως το σημαντικότερο κριτήριο για την επόμενη της σχέση - με άντρα ή γυναίκα - είναι το να έχει κάνει εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

H ηθοποιός Σούζαν Σάραντον έχει μείνει εκτός των ραντεβού για αρκετό καιρό, όμως σύμφωνα με όσα αποκάλυψε κατά τη συμμετοχή της σε γνωστό podcast, δεν έχει σκοπό να μείνει single μέσα στους επόμενους μήνες. Μοναδική προϋπόθεση για το νέο της σύντροφο, να έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που έχει γίνει γνωστή από ταινίες όπως το “Thelma & Louise”, μιλώντας στο podcast Divorced Not Dead και στην οικοδεσπότρια Καρολίν Στάνμπερι, εξήγησε αρχικά πως δεν την ενδιαφέρει αν ο επόμενος της σύντροφος είναι άντρας ή γυναίκα.

Είπε: “Δεν με ενδιαφέρει το φύλο του ανθρώπου, αυτά είναι λεπτομέρειες. Είμαι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και χρώμα δέρματος. Μου αρκεί να έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Από εκεί και έπειτα, να είναι ένα άτομο που να αγαπάει την περιπέτεια”.

Επίσης, η Σάραντον εξήγησε πως δεν αναζητά ένα σύντροφο για να ξεκινήσει οικογένεια, καθώς έχει ήδη τη δική της. Η Σάραντον έχει στο ενεργητικό της ήδη δύο γάμους: με τον Ιταλό σκηνοθέτη Φράνκο Αμούρι, με τον οποίο έχουν μια κόρη, την 35χρονη ηθοποιό Έυα Αμούρι και με τον σκηνοθέτη/ηθοποιό Τιμ Ρόμπινς, με τον οποίο έχουν δύο γιούς, τους Τζακ Χένρι και Μάιλς Ρόμπινς, σκηνοθέτη και μουσικό αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα