Στόρμι Ντάνιελς: Οι πρώτες δηλώσεις της για την ποινική δίωξη στον Τραμπ – “Δεν είναι πλέον ανέγγιχτος”

Στόρμι Ντάνιελς: Οι πρώτες δηλώσεις της για την ποινική δίωξη στον Τραμπ – “Δεν είναι πλέον ανέγγιχτος”
Stormy Daniels AP Photo/Mary Altaffer, file

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς μίλησε για πρώτη φορά μετά την ποινική δίωξη κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. "Είχε κάνει χειρότερα πράγματα, για τα οποία έπρεπε να διωχθεί" δήλωσε.

Η Στέφανι Kλίφορντ, ευρύτερα γνωστή ως Stormy Daniels στο χώρο του πορνογραφικού περιεχομένου, πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις της για την ποινική δίωξη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναφορικά με την προσπάθειά του να εξαγοράσει τη σιωπή της κατά την προεδρική κούρσα του 2016.

“Ο Τραμπ δεν είναι πλέον ανέγγιχτος” δήλωσε η Ντάνιελς στους Sunday Times. “Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην εξουσία δεν εξαιρείται από το νόμο. Και δεν έχει σημασία ποια είναι η δουλειά σου ή τι λέει ο τραπεζικός σου λογαριασμός, είσαι υπόλογος για τα πράγματα που έχεις πει και έχεις κάνει και η δικαιοσύνη απονέμεται”.

Δήλωσε επίσης “δικαιωμένη” από την απόφαση του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, αλλά συμπλήρωσε πως οι εξελίξεις της έχουν αφήσει μία “γλυκόπικρη” αίσθηση. “Είχε κάνει χειρότερα πράγματα για τα οποία έπρεπε να έχει διωχθεί“.

“Είναι μνημειώδης και επική, είμαι περήφανη”, είπε για τη δίωξη, αλλά από την άλλη, όπως συμπλήρωσε, το θέμα θα συνεχίσει να διχάζει. “Έχει ήδη ξεφύγει για την υποκίνηση εξέγερσης και την πρόκληση θανάτου και καταστροφής. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα προκληθεί βία και θα υπάρξουν τραυματισμοί και θάνατοι“.

Η Ντάνιελς δήλωσε ακόμη ότι μετά την απαγγελία του κατηγορητηρίου έχει ήδη γίνει στόχος απειλών σε “όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης”, ενώ δέχεται και απειλητικά τηλεφωνήματα και email. Παραδέχτηκε πως για πρώτη φορά, από τότε που μίλησε δημόσια κατά του Τραμπ, φοβάται.

“Ένα μέρος του εαυτού μου διστάζει να πει ότι φοβάται, γιατί δεν θέλεις να πέσει αίμα στο νερό. Αυτό ενθαρρύνει τους καρχαρίες. Είναι ιδιαίτερα τρομακτικό επειδή ο ίδιος ο Τραμπ υποκινεί τη βία και την ενθαρρύνει” σημείωσε, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται ότι θα τη βλάψει ο πρώην πρόεδρος. “Η χώρα είναι περισσότερο διχασμένη και οι πολίτες είναι απελπισμένοι. Δεν φοβάμαι αυτόν ή την κυβέρνηση, αλλά χρειάζεται μόλις ένας τρελός υποστηρικτής, ο οποίος πιστεύει ότι είναι ο Θεός ή προστατεύει τη Δημοκρατία” διευκρίνισε.

Ξεκαθάρισε, ακόμα, πως δεν φοβάται να βρεθεί ενώπιον του Τραμπ. “Τον έχω δει γυμνό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο τρομακτικός ντυμένος”. Δήλωσε έτοιμη να εμφανίσει ως μάρτυρας στην ιστορική δίκη. “Ελπίζω να χρειαστεί να το κάνω. Δεν φοβάμαι, δεν έχω τίποτα να κρύψω και ανυπομονώ να πω σε όλους όσα γνωρίζω”.

Η Ντάνιελς ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική επαφή με τον 76χρονο σε ξενοδοχείο στη Νεβάδα το 2006, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. Όταν μοιράστηκε την ιστορία της, έλαβε φρικτά μηνύματα στα social media, όπως ότι “πρέπει να γίνει ευθανασία στην κόρη μου”, αποκάλυψε. Ερωτώμενη για το αν μετανιώνει που μίλησε, παραδέχθηκε πως έχει ανάμεικτα συναισθήματα.

“Μερικές φορές σκέφτομαι: “Τι σκεφτόμουν; Άξιζε;” Αλλά δεν θα μπορούσα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Εάν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο τόσο πίσω, στο βράδυ που πήγα στο ξενοδοχείο, δεν θα το είχα κάνει. Αλλά, θα μιλούσα, γιατί είναι το σωστό”.

Οι κατηγορίες εναντίον του Τραμπ ενδέχεται να δημοσιοποιηθούν την Τρίτη (4/4), όταν ο πρώην πρόεδρος αναμένεται να εμφανιστεί σε δικαστήριο του Μανχάταν για την απαγγελία κατηγοριών, σύμφωνα με τους δικηγόρους του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα