Θάνατος Ελισάβετ: Η αντίδραση του 4χρονου πρίγκιπα Λούις για τον χαμό της προγιαγιάς του

Θάνατος Ελισάβετ: Η αντίδραση του 4χρονου πρίγκιπα Λούις για τον χαμό της προγιαγιάς του
Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας (Αρχείο) AP

Ο μικρότερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Λούις, είχε την πιο τρυφερή αντίδραση, στο άκουσμα του θανάτου της προγιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Με τον πιο αθώο τρόπο αντέδρασε στον θάνατο της προγιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ ο πρίγκιπας Louis, ο μικρότερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Όπως αποκάλυψε ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, βασιλικός συντάκτης των ΝΥΤ «η 28χρονη Μπαντίνα Ράνοου που βρισκόταν στο πλήθος, είπε πως άκουσε την Κέιτ να λέει στα παιδιά δίπλα της για αυτό που της είπε ο μικρότερος γιος της, Louis σχετικά με τον θάνατο της βασίλισσας».

«Όπως είπε η Κέιτ στα παιδιά “ο Λιούις μού είπε πως τουλάχιστον η γιαγιά τώρα είναι με τον παππού“», ανέφερε ο Τζόμπσον, σύμφωνα με την pagesix.

Όπως αποκαλύπτουν οι βασιλικοί συντάκτες, την ατάκα αποκάλυψε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον στα παιδιά που είχαν πάει να αφήσουν ένα λουλούδι έξω από το ανάκτορο του Ουίδσορ.

Υπενθυμίζεται πως η Μίντλετον, μαζί με τον σύζυγό της, αλλά και τους Δούκες του Σάσεξ, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο της γιαγιάς τους, επιθεωρώντας ένα «βουνό» με λουλούδια που έχουν αφήσει οι πολίτες έξω από το Ουίδσορ, τιμώντας την βασίλισσά τους.

Βασίλισσα Ελισάβετ (1926-2022): Η ζωή της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα