Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση Τραμπ για την συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Συνάντηση Τραμπ-Κιμ
Συνάντηση Τραμπ-Κιμ AP

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου θα μεταβούν τις επόμενες μέρες στη Σιγκαπούρη για σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους της Β. Κορέας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε την Τετάρτη ότι η απόφαση θα ληφθεί «την επόμενη εβδομάδα» σχετικά με τη διεξαγωγή ή την αναβολή της ιστορικής Συνόδου με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, που σχεδιάζεται για την 12η Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

«Αναφορικά με τη Σιγκαπούρη, θα δούμε. Θα μπορούσε να γίνει. Θα μπορούσε να γίνει ωραία και όμορφα. Όμως ό, τι κι αν συμβεί, θα γνωρίζουμε την επόμενη εβδομάδα για το θέμα της Σιγκαπούρης» επισήμανε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος από τους κήπους του Λευκού Οίκου.

ADVERTISING

«Κάποια ημέρα, σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, αυτό θα γίνει. Θα μπορούσε να είναι η 12η Ιουνίου. Θα δούμε», πρόσθεσε ο μεγιστάνας, ο οποίος την Τρίτη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αναβολής της.

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Σιγκαπούρη αυτό το Σαββατοκύριακο όπου θα έχουν κρίσιμης σημασίας συναντήσεις με αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθεί μεταξύ άλλων η ατζέντα της Συνόδου, έγινε γνωστό από Αμερικανούς αξιωματούχους που δεν θέλησαν να κατονομαστούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ, Βόρεια Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρωσία: Επίσκεψη Λαβρόφ στη Β. Κορέα

Απειλεί και ο Τραμπ να ακυρώσει την συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Β. Κορέα: Είκοσι δημοσιογράφοι από διεθνή Μέσα για το κλείσιμο του πεδίου δοκιμών

SHARE:

24Media Network