Τίνος είναι τελικά το παλάτι; Η απάντηση Πούτιν σε Ναβάλνι

Τίνος είναι τελικά το παλάτι; Η απάντηση Πούτιν σε Ναβάλνι
Το πολυτελές οίκημα το οποίο σύμφωνα με τον Ναβάλνι, ανήκει στον Πούτιν youtube

Η απάντηση του Ρώσου προέδρου για το πολυτελές οίκημα στη Μαύρη Θάλασσα, το οποίο, σύμφωνα με τον φυλακισμένο επικριτή του Κρεμλίνου, του ανήκει.

Οποιαδήποτε σχέση με το περιβόητο, πλέον, παλάτι που εμφανίζεται σε βίντεο του Αλεξέι Ναβάλνι, αρνήθηκε ο Βλαντίμιρ Πούτιν την Δευτέρα (25/01). Το εν λόγω βίντεο με τίτλο “Το παλάτι του Πούτιν” έγινε viral στα ρωσικά social media την περασμένη εβδομάδα, με περισσότερα από 86 εκατομμύρια άτομα να το έχουν παρακολουθήσει.

Το πολυτελές οίκημα στη Μαύρη Θάλασσα, το οποίο φέρεται να έχει καζίνο, παγοδρόμιο και αμπελώνα, εικάζεται ότι χρηματοδοτήθηκε από δισεκατομμυριούχους του κύκλου του Ρώσου προέδρου.

Ο Πούτιν χαρακτήρισε το βίντεο “συλλογή και μοντάζ” και είπε ότι το βρήκε “βαρετό”. “Τίποτα που αναφέρεται εκεί ως ιδιοκτησία μου, δεν ανήκει σε εμένα ή τους στενούς συγγενείς μου, και ποτέ δεν ανήκε”, δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με μαθητές. Πρόσθεσε ότι το είδε αποσπασματικά και ότι δεν είχε χρόνο να το παρακολουθήσει ολόκληρο.

Η ομάδα του Ναβάλνι κυκλοφόρησε το βίντεο αφότου ο επικριτής του Κρεμλίνου φυλακίστηκε κατά την επιστροφή του στη Μόσχα. Η έρευνα ισχυρίζεται ότι το ακίνητο κόστισε 1,37 δισ. δολάρια και πληρώθηκε “με τη μεγαλύτερη δωροδοκία στην ιστορία”.

Το βίντεο ισχυρίζεται ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας της Ρωσίας (FSB) διαθέτει 70 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης γύρω από το παλάτι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα