Τουρκία: "Αγνοούμενος" συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του!

Τουρκία: "Αγνοούμενος" συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του!
SHUTTERSTOCK

Οι αρχές στην Προύσα της Τουρκίας κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεση ενός 50χρονου, που είχε βγει για ποτό με φίλους και δεν γύρισε στο σπίτι του. Βρέθηκε να βοηθάει τους αστυνομικούς στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Τουρκία με έναν άνδρα που θεωρείτο αγνοούμενος, καθώς βρέθηκε να συμμετέχει στις έρευνες αναζήτησής του!

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία της Προύσας. Ο 50χρονος είχε βγει για ποτό με φίλους του και κατέληξε να περιπλανιέται σε ένα δάσος. Όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι του, η σύζυγός του και οι φίλοι του ειδοποίησαν τις αρχές, με μια ομάδα αναζήτησης να ξεκινάει τις έρευνες. Κάποια στιγμή οι δρόμοι της ομάδας και του άνδρα διασταυρώθηκαν, με τον τελευταίο να αποφασίζει να βοηθήσει.

Το παράδοξο της υπόθεσης αποκαλύφθηκε όταν τα μέλη της ομάδας άρχισαν να φωνάζουν το όνομα του. Ο 50χρονος απάντησε και μάλιστα φέρεται να τους είπε “Μην με τιμωρήσετε πολύ αυστηρά. Ο πατέρας μου θα με σκοτώσει”. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο σπίτι του ενώ δεν είναι σαφές αν του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία
SHARE: