Τραμπ για Μπάιντεν: “Είναι κατά του Θεού”

Τραμπ για Μπάιντεν: “Είναι κατά του Θεού”
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ AP

Ο Μπάιντεν είναι “κατά του Θεού” υποστήριξε σε προεκλογική ομιλία στο Οχάιο ο πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος μάχεται για να κερδίσει ψηφοφόρους καθώς βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες ότι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν είναι “κατά του Θεού,” παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Μπάιντεν συζητάει συχνά για το πως η καθολική του πίστη έχει καθοδηγήσει τις ενέργειες του ως δημόσιου αξιωματούχου.

Με τον Τραμπ να βρίσκεται πίσω από τον Μπάιντεν σε τέσσερις δημοσκοπήσεις στο Οχάιο, ο Αμερικανός πρόεδρος μάχεται για να κερδίσει ψηφοφόρους στην αναφερόμενη πολιτεία, καθώς η πανδημία του κορονοϊού απειλεί την επανεκλογή του για μία δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αφού μίλησε χθες σε ένα μικρό ακροατήριο στο αεροδρόμιο του Κλίβελαντ, ο πρόεδρος Τραμπ μίλησε σε προεκλογικό στιλ σε εργοστάσιο της Whirlpool στο Κλάιντ του Οχάιο.

“Ο ίδιος ακολουθεί την ατζέντα της ακραίας αριστεράς: αφήστε τα όπλα σας, καταστρέψτε τη Δεύτερη Τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος, όχι στη θρησκεία, όχι σε όλα, τραυματίστε τη Βίβλο, τραυματίστε το Θεό,” είπε ο Τραμπ αναφερόμενος στο Μπάιντεν στην προεκλογική ομιλία που εκφώνησε στο Κλίβελαντ.

“Αυτός είναι κατά του Θεού,” πρόσθεσε ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα