Τραμπ αν κερδίσει ο Μπάιντεν: “Ίσως αναγκαστώ να εγκαταλείψω τη χώρα”

Τραμπ αν κερδίσει ο Μπάιντεν: “Ίσως αναγκαστώ να εγκαταλείψω τη χώρα”
Ο Ντόναλντ Τραμπ AP

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ αστειεύτηκε πως εάν ο Τζο Μπάιντεν αναδειχτεί ο επόμενος πλανητάρχης θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη χώρα. Και ο Μπάιντεν συμφώνησε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αστειεύτηκε πως θα “αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη χώρα” εάν χάσει στις επικείμενες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

“Θα φέρω αισιοδοξία, ευκαιρίες και ελπίδα, και γι’ αυτό το κάνω [σ.σ. θέτω υποψηφιότητα στις εκλογές] και γι’ αυτό έχουμε τέτοιου είδους πνεύμα”, ανέφερε ο Τραμπ σε ένα κοινό που τον χειροκροτούσε την Παρασκευή στο Μαίηκον. Στη συνέχεια αναφέρθηκε με ειρωνικό τρόπο στη χρήση μάσκας και τις κοινωνικές αποστάσεις, τακτικές που – όπως ανέφερε – τηρούνται στις εκδηλώσεις της εκστρατείας του Μπάιντεν.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

“Δεν θα έπρεπε να αστειεύομαι γιατί ξέρετε τι; Το να θέτεις υποψηφιότητα έναντι του χειρότερου υποψηφίου στην ιστορία των προεδρικών εκλογών με πιέζει. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί εάν χάσω; Ολόκληρη η ζωή μου, τι θα κάνω; Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι έχασα από τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία της πολιτικής”.

“Ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψω τη χώρα”, αστειεύτηκε.

Ο Τζο Μπάιντεν, όπως ήταν αναμενόμενο, τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter. Είμαι ο Τζο Μπάιντεν και εγκρίνω αυτό το μήνυμα”, έγραψε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα