Τραμπ: Οι συνεργάτες του πήραν τον έλεγχο στο twitter

default image

Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως άνθρωποι από την καμπάνια του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου απαγόρεψαν στον επιχειρηματία να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του στα social media

Σε μια κίνηση να αποτρέψουν τυχόν λάθη της τελευταίας στιγμής, άνθρωποι της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ πήραν τον έλεγχο από τον υποψήφιο σε ό, τι αφορά το λογαριασμό του στο twitter. Μια μόλις μέρα πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, φαίνεται πως από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών δεν εμπιστεύονται τον επιχειρηματία, του οποίου ο παρορμητικός χαρακτήρας μπορεί να ανάψει “φωτιές”.

Όπως αναφέρει η New York Times, οι σύμβουλοι του Τραμπ, τον έπεισαν να παραδώσει τα “κλειδιά” του λογαριασμού του σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τα στρατηγικά λάθη. Φαίνεται πως το πρόσωπο που διαχειρίζεται το twitter του από το Σάββατο είναι η εκπρόσωπος Τύπου του, Hope Hicks.

Μάλιστα, φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Τραμπ ζήτησε από τη συνεργάτη του βοήθεια ώστε να συντάξει ένα tweet στο οποίο και θα ασκούσε κριτική στον Μπαράκ Ομπάμα. Τελικά, έπειτα από πολλή σκέψη, αναρτήθηκε ένα tweet “ραφιναρισμένο” από τη συνεργάτη του, γεγονός που έδωσε και την αφορμή για την εν λόγω εξέλιξη, μέχρι την ημέρα της κάλπης. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα