Τραμπ-Πούτιν: Τα απρόοπτα της συνέντευξης Τύπου

Τραμπ-Πούτιν: Τα απρόοπτα της συνέντευξης Τύπου
Ο Ρώσος Πρόεδρος δίνει στον αμερικανό ομόλογό του μία μπάλα από το Μουντιάλ της Ρωσίας AP

Μία αποτυχημένη παράσταση διαμαρτυρίας και μία... μπάλα ποδοσφαίρου τα κορυφαία από τα παραλειπόμενα της συνέντευξης Τύπου των δύο ηγετών.

Με απρόοπτα ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των δύο χωρών, στο Ελσίνκι.

Δευτερόλεπτα πριν εμφανιστούν στην αίθουσα οι δύο ηγέτες, ένας διαδηλωτής ύψωσε ένα πανό που έγραφε “Συνθήκη για την απαγόρευση των πυρηνικών”.

"Συμφωνία για την απαγόρευση των πυρηνικών όπλων" AP

 

Οι άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας τον απομάκρυναν αμέσως από την αίθουσα.

Οι άνδρες της ασφάλειας βγάζουν εκτός αίθουσας άνδρα που επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί AP

Η Μελάνια και η μπάλα του Πούτιν

Ενώ η συνέντευξη Τύπου βρισκόταν σε εξέλιξη, ο ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, χάρισε στον αμερικανό ομόλογό του μία μπάλα, από το μουντιάλ που ολοκληρώθηκε χθες στην Ρωσία., λέγοντάς του: “τώρα η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο”, αναφερόμενος στην διοργάνωση από τις ΗΠΑ του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου το 2026.

Ο Ρώσος Πρόεδρος δίνει στον αμερικανό ομόλογό του μία μπάλα από το Μουντιάλ της Ρωσίας AP

Ο Τραμπ πήρε την μπάλα και ευχαριστώντας τον Πούτιν είπε πως ο γιος του θα ενθουσιαστεί με αυτή. Στη συνέχεια, πέταξε την μπάλα προς τους συγκεντρωμένους, όπου καθόταν η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ, η οποία κράτησε τη μπάλα για να την παραδώσει αργότερα σε άνθρωπο της συνοδείας του Προέδρου Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ κρατάει την μπάλα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν χάρισε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα