Twitter: Επανέφερε λογαριασμούς χρηστών σε αναστολή – Ανάμεσά τους του μισογύνη kickboxer Andrew Tate

Twitter: Επανέφερε λογαριασμούς χρηστών σε αναστολή – Ανάμεσά τους του μισογύνη kickboxer Andrew Tate
twitter/Andrew Tate

Ο kickboxer Andrew Tate και μια σειρά από άλλα πρόσωπα που είχαν αποκλειστεί από το twitter για παραβίαση των όρων της κοινότητας έχουν ξανά στα χέρια τους τα προφίλ τους, με απόφαση του Έλον Μασκ.

Στην έγκριση της επαναφοράς μιας σειράς αποκλεισμένων λογαριασμών προχώρησε την Παρασκευή (18/11) το Twitter, μεταξύ των οποίων αυτόν του kickboxer Andrew Tate μετά από 5ετή αποκλεισμό, της κωμικού Kathy Griffin, του συγγραφέα Jordan Peterson και του δεξιού κωμικού ιστότοπου Babylon Bee.

Ο 35χρονος Tate είχε αποκλειστεί από τα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέτος όταν υποστήριξε ότι οι γυναίκες φέρουν κάποια ευθύνη για τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχονται. Μεταξύ των πιο μισογύνικων σχολίων του Tate, έχει πει ότι οι γυναίκες δεν έχουν “από τη φύση τους ευθύνη και τιμή“.

Με την επαναφορά του λογαριασμού του, έσπευσε να γιορτάσει την επιστροφή του με μια ανάρτηση που έγραφε: “Η μαεστρία είναι αστείο πράγμα. Είναι σχεδόν σαν, σε αρκετά μεγάλη χρονική κλίμακα, η ήττα απλά να μην αποτελεί επιλογή. Αυτός είναι ο τρόπος του Wudan“.

Ο Peterson γιόρτασε επίσης με ένα tweet με μια φωτογραφία του πρωταγωνιστή της ταινίας τρόμου “Η Λάμψη” μαζί με τη λεζάντα: “Επέστρεψα”.

Την ίδα ώρα, ο Μασκ έκανε δημοσκόπηση για το αν θα πρέπει να επιτραπεί στον Τραμπ να επιστρέψει στο Twitter, αφού οι λογαριασμοί του στα μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεστάλησαν τον Ιανουάριο του 2021 μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο.

«Vox Populi, Vox Dei», έγραψε ο Μασκ στο Twitter, μια λατινική φράση που σημαίνει: «φωνή λαού, φωνή Θεού», με τη δημοσκόπηση να είναι ανοικτή για 24 ώρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα