Twitter: Κλείνουν τα γραφεία της εταιρείας – Το μήνυμα του Μασκ μετά τις εκατοντάδες παραιτήσεις

Twitter: Κλείνουν τα γραφεία της εταιρείας – Το μήνυμα του Μασκ μετά τις εκατοντάδες παραιτήσεις
AP Photo/Godofredo A. Vásquez

Με νέο του μήνυμα ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε το κλείσιμο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας και ζήτησε από τους υπαλλήλους του να μην συζητούν δημοσίως εμπιστευτικές πληροφορίες της πλατφόρμας.

Εν μέσω καταιγιστικών παραιτήσεων των εργαζομένων, το Twitter ενημέρωσε τους υπαλλήλους του μέσω email ότι τα κτίρια των γραφείων της εταιρείας θα παραμείνουν κλειστά, μέχρι και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το BBC, δεν δόθηκε επίσημη αιτιολογία για την απόφαση αυτή.

Στο ίδιο μήνυμα, ο νέος ιδιοκτήτης του διάσημου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Έλον Μασκ, έγραψε,

‘”Παρακαλούμε να συνεχίσετε να συμμορφώνεστε με την πολιτική της εταιρείας, αποφεύγοντας να συζητάτε εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον Τύπο ή αλλού”.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά το περίφημο #RIPTwitter, το οποίο συνεχίζει να τρεντάρει με πάνω από 1 εκατ. αναρτήσεις και κάνει λόγο για το επικείμενο τέλος της πλατφόρμας, αφού οι παραιτήσεις εκατοντάδων υπαλλήλων της, που προστέθηκαν στις χιλιάδες πρόσφατες απολύσεις, έχουν προκαλέσει το απόλυτο χάος.

Χιλιάδες χρήστες του Twitter φαίνεται πως στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων που προτίμησαν τον δρόμο της παραίτησης από εκείνον της εξοντωτικής εργασίας που ζητούσε ο Μασκ, απαντώντας στις αναρτήσεις του μεγαλοεπιχειρηματία και ζητώντας την “απελευθέρωση της πλατφόρμας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα