Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα παραστεί στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα παραστεί στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα
Η Βασίλισσα Ελισάβετ 2021 Frank Augstein/AP Photo, Pool

Απούσα από την παραδοσιακή λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα η βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια. Στις 17 Απριλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Ηχηρή θα είναι η απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ από τη φετινή παραδοσιακή λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στις 17 Απριλίου, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (14/04), για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια θα απουσιάζει από αυτήν.

Και μπορεί όπως φαίνεται η μονάρχης του βρετανικού θρόνου να έχει αναρρώσει πλήρως μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, ωστόσο οι λόγοι της απουσίας της σχετίζονται με τη συμπλήρωση ενός έτους από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2021 στο παρεκκλήσι του Πύργου του Ουίνδσορ.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν βασιλικές πληγές, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν αναμένεται να παραστεί στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα που θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, ενώ άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να δώσουν το παρών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό το ποια θα την εκπροσωπήσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα