Βασίλισσα Ελισάβετ: Οργή για την εμφάνισή της με τον πρίγκιπα Άντριου στο μνημόσυνο του Φίλιππου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οργή για την εμφάνισή της με τον πρίγκιπα Άντριου στο μνημόσυνο του Φίλιππου
Βασίλισα Ελισάβετ και πρίγκιπας Άντριου αγκαζέ στο Αββαείο του Ουέστμινστερ ap

Ο Δούκας της Υόρκης και η βασίλισσα Ελισάβετ έφτασαν στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου κρατώντας ο ένας του χέρι του άλλου σε μια ξεκάθαρη ενέργεια υποστήριξης προς το πρόσωπο του γιου της.

Συνοδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έφτασε ο πρίγκιπας Άντριου στο μνημόσυνο του Πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021, σε μια ξεκάθαρη κίνηση υποστήριξης προς το πρόσωπο του γιου της.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Δούκα της Υόρκης από τον Ιανουάριο όταν και αποποιήθηκε τους στρατιωτικούς τίτλους του και παραιτήθηκε από όλες τις βασιλικές πατρωνίες του.

Τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας ταξίδεψαν μαζί από το Κάστρο του Γουίντσορ στο Αββαείο του Ουέστμινστερ με τη λιμουζίνα της Βασίλισσας ενώ περπάτησαν πλάι πλάι κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Βασίλισα Ελισάβετ και πρίγκιπας Άντριου αγκαζέ στο Αββαείο του Ουέστμινστερ ap



Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Πρίγκιπα Άντριου είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο με τον χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν.

Ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, 61 ετών σήμερα, είχε κατηγορηθεί από την 38χρονη Αμερικανίδα Βιρτζίνια Τζιούφρε, πρώην θύμα του πολυεκατομμυριούχου χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν, για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Ο Άντριου είχε διαψεύσει οποιαδήποτε εμπλοκή του στο κύκλωμα του Επστάιν, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή, αναμένοντας να δικαστεί για σωματεμπορία ανηλίκων. Ο δύο τους κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, οι όροι του οποίου δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι και σήμερα.

Σε συνέντευξη της τον Σεπτέμβριο του 2019 η Βιρτζίνια Τζιούφρε είχε αποκαλύψει πως έκανε σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου σε ένα μπάνιο στο Λονδίνο, όταν ήταν μόλις 17 ετών.

“Με στρατολόγησαν από πολύ νεαρή ηλικία και παγιδεύτηκα σε έναν κόσμο που δεν καταλάβαινα. Η Γκίλεην με ξύπνησε το πρωί και είπε: “Θα συναντήσεις έναν πρίγκιπα σήμερα. Θέλω να κάνεις γι’ αυτόν ό,τι έκανες και για τον Έπσταϊν”. Τότε δεν ήξερα πως θα με “πουλούσαν” σε αυτόν τον πρίγκιπα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ακόμα και ένας γαλαζοαίματος ήταν μπλεγμένος στο κύκλωμα. Ο πρίγκιπας Άντριου μου έδωσε ποτό, ήταν βότκα. Μου είπε να χορέψω μαζί του και είπα “εντάξει”, μετά με πήγαν στο σπίτι και μου είπαν ότι θα έρθει και εκείνος. Δεν ήταν αγενής. Είπε “σ’ ευχαριστώ” και έφυγε.”

Την πήγαν στο σπίτι της Μάξγουελ στο Λονδίνο και ακολούθησαν άλλες δύο συνευρέσεις, η μία στην έπαυλη του Έπσταϊν στο Μανχάταν και η άλλη στο λεγόμενο “Νησί των Παιδεραστών” του Έπσταϊν στην Καραϊβική. “Αυτός αρνείται πως συνέβη, αλλά ξέρει την αλήθεια κι εγώ ξέρω την αλήθεια”, είχε δηλώσει η Βιρτζίνια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα