Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι αποκάλυψε για τη μάχη της με τον κορονοϊό

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι αποκάλυψε για τη μάχη της με τον κορονοϊό
Βασίλισσα Ελισάβετ (Steve Parsons, Pool via AP, File)

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό του Royal London Hospital η βασίλισσα Ελισάβετ περιέγραψε τα συμπτώματα που αντιμετώπισε αφότου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Ως μία πολύ τρομακτική εμπειρία περιέγραψε την περιπέτειά της με τον κορονοϊό η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό του νοσοκομείου Royal London.

Η μονάρχης του βρετανικού θρόνου αποκάλυψε ότι η περιπέτειά της με τη νόσο Covid την άφησε να αισθάνεται “πολύ κουρασμένη και εξαντλημένη“, λίγο περισσότερο από ένα μήνα αφότου βρέθηκε θετική στον ιό, περιγράφοντας την εμπειρία της με τον ιό καθώς συμπονούσε έναν ασθενή από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου που είχε επίσης αναρρώσει από αυτόν, αλλά είχε χάσει τον αδελφό και τον πατέρα του από τον κορονοϊό.

Τηλεδιάσκεψη της Βασίλισσας Ελισάβετ με το ιατρικό προσωπικό του Royal London Hospital 2022 Buckingham Palace via AP


Τηλεδιάσκεψη της Βασίλισσας Ελισάβετ με το ιατρικό προσωπικό του Royal London Hospital Buckingham Palace via AP


Η βασίλισσα Ελισάβετ διαγνώστηκε θετική στις 20 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ αντιμετώπισε ήπια συμπτώματα που έμοιαζαν με κρυολόγημα.

Τηλεδιάσκεψη της Βασίλισσας Ελισάβετ με το ιατρικό προσωπικό του Royal London Hospital Buckingham Palace via AP


Σε μια εικονική επίσκεψη, σύμφωνα με τον Independent, στο νοσοκομείο την Τετάρτη, για να σηματοδοτήσει τα επίσημα εγκαίνια της Μονάδας “Queen Elizabeth”, η Βασίλισσα συμμετείχε σε μια βιντεοκλήση με τους εργαζόμενους και το ιατρικό προσωπικό του ιδρύματος, ενώ μιλώντας με έναν ασθενή που ανάρρωσε από τον κορονοϊό και τη σύζυγό του, σχολίασε για τον ιό: “Αφήνει μία μεγάλη κούραση και εξάντληση, έτσι δεν είναι; Αυτή η φρικτή πανδημία. Δεν είναι ωραίο αποτέλεσμα“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα