Βουλγαρία: “Παραδέχτηκε την ενοχή του” λέει η μητέρα του συλληφθέντος για τη δολοφονία της Μαρίνοβα

Βουλγαρία: “Παραδέχτηκε την ενοχή του” λέει η μητέρα του συλληφθέντος για τη δολοφονία της Μαρίνοβα

"Παραδέχτηκε ότι το έκανε μεθυσμένο και ενώ είχε πάρει πολλά ναρκωτικά", είπε η μητέρα του υπόπτου, για την δολοφονία της δημοσιογράφου, σε βουλγαρικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Πως παραδέχτηκε στην ίδια την ενοχή του, δήλωσε η μητέρα του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη στη Γερμανία για τον βιασμό και τη δολοφονία της Βουλγάρας τηλεοπτικής δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα, όπως μετέδωσε σήμερα το βουλγαρικό τηλεοπτικό δίκτυο NOVA.

“Παραδέχθηκε ότι το έκανε ενώ ήταν μεθυσμένος και είχε πάρει πολλά ναρκωτικά”, δήλωσε η Ναντέζντα Κρασιμίροβα, σε δημοσιογράφο του NOVA στη Γερμανία, όπου διαμένει. “Παραδέχθηκε και άρχισε να κλαίει μπροστά μου. Δεν είναι τέτοιος τύπος, δεν μπορώ να το καταλάβω”, πρόσθεσε.

Βούλγαροι εισαγγελείς έχουν απαγγείλει κατηγορίες ερήμην σε βάρος του Σεβερίν Κρασιμίροφ για βιασμό και δολοφονία και ζήτησαν την έκδοσή του από τη Γερμανία προκειμένου να δικαστεί στη Βουλγαρία.

Το πτώμα της 30χρονης Μαρίνοβα, παρουσιάστριας μιας περιφερειακής ενημερωτικής εκπομπής σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, βρέθηκε σε ένα πάρκο κοντά στην παραδουνάβια πόλη Ρούσε το Σάββατο. Η αστυνομία δήλωσε πως είχε βιαστεί, χτυπηθεί και στραγγαλιστεί.

Η βάναυση δολοφονία της συγκλόνισε τους Βούλγαρους και αναβίωσε τη δημόσια συζήτηση για την έκταση της ελευθερίας του Τύπου στη βαλκανική χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα