Βραζιλία: 23χρονος τραγουδιστής έβαλε τέλος στη ζωή του δυο εβδομάδες μετά τον γάμο του

Βραζιλία: 23χρονος τραγουδιστής έβαλε τέλος στη ζωή του δυο εβδομάδες μετά τον γάμο του
Instagram (mckevin)

Πρόωρο τέλος στη ζωή του έβαλε ο 23χρονος Βραζιλιάνος μουσικός MC Kevin πηδώντας από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου. Η ανάρτηση της συζύγου του.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 23χρονος Βραζιλιάνος τραγουδιστής Kevin Nascimento Bueno, γνωστός και ως MC Kevin, πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου σε παραλιακή περιοχή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο του.

Την Κυριακή 16 Μαΐου η πυροσβεστική υπηρεσία που έλαβε κλήση για άτομο που είχε πηδήξει από όροφο ξενοδοχείου, έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 23χρονο μουσικό σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου αργότερα κατέληξε. Ο άντρας είχε παντρευτεί τη δικηγόρο ποινικού δικαίου Ντεολάν Μπεζέρα στο Μεξικό πριν από δεκαπέντε ημέρες.

Η σύζυγός του ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευε η εξής λεζάντα: “Είσαι και θα είσαι πάντα η αγάπη της ζωής μου, η πιο όμορφη αγάπη που είχα, ο άνδρα που με αγαπούσε και με θαύμαζε περισσότερο. Πήγαινε με τον Θεό αγόρι μου, θα σε αγαπώ πάντα!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version