Βρετανία: Τέσσερις νεκροί από την έκρηξη στο Μπρίστολ

Βρετανία: Τέσσερις νεκροί από την έκρηξη στο Μπρίστολ
Έκρηξη στο Μπρίστολ AP

Τέσσερις νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός από την έκρηξη στο Έιβονμαουθ, κοντά στο Μπρίστολ.

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε σε μονάδα ανακύκλωσης νερού κοντά στο Μπρίστολ, γράφουν οι Times.

«Τέσσερις νεκροί και ένας τραυματίας στην έκρηξη στο Έιβονμαουθ», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος των Times Γουίλ Χάμφρις.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ανέφεραν ότι σημειώθηκε μια μεγάλη έκρηξη στη μονάδα που βρίσκεται στο Έιβονμαουθ. Πιστεύεται ότι η έκρηξη έγινε σε μια από τις χημικές δεξαμενές της μονάδας ανακύκλωσης νερού της εταιρείας ύδατος Wessex Water.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα», είπε μια εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Έιβον, προσθέτοντας ότι οι τραυματισμοί είναι σοβαροί. Οι επιχειρήσεις των συνεργείων διάσωσης συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τους τραυματίες. Η αστυνομία είπε ότι θα διεξαχθεί πλήρης έρευνα για το συμβάν αυτό.

«Οι αστυνομικές έρευνες για το τι ακριβώς συνέβη είναι σε πρώιμο στάδιο και συνεχίζονται», είπε ο επιθεωρητής Μαρκ Ρανέικρς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα