Ζωντανοί οι ουκρανοί στρατιώτες που είπαν “άντε γ@@@τε” στους Ρώσους

Ζωντανοί οι ουκρανοί στρατιώτες που είπαν “άντε γ@@@τε” στους Ρώσους
twitter

Ζωντανοί φέρεται να είναι οι στρατιώτες του νησιού Ζμίνι. Η ιστορία τους έγινε γνωστή μετά από βίντεο που τους εμφάνιζε να απαντούν "άντε γ@@@τε" στους Ρώσους που τους ζητούσαν να παραδοθούν.

Οι υπερασπιστές του Snake Island στη Μαύρη Θάλασσα, για τους οποίους υπήρχαν αρχικά φοβόταν ότι ήταν νεκροί, είναι “ζωντανοί και καλά στην υγεία τους”, σύμφωνα με το Ουκρανικό Ναυτικό όπως μεταδίδει το CNN.

Τη Δευτέρα, με δήλωσή του το Πολεμικό Ναυτικό ανέφερε ότι οι στρατιώτες στο νησί, γνωστό και ως νησί Ζμίνι, απέκρουσαν δύο επιθέσεις από ρωσικές δυνάμεις αλλά στο τέλος αναγκάστηκαν να παραδοθούν “λόγω έλλειψης πυρομαχικών”.

“Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταστρέψει ολοσχερώς τις υποδομές του νησιού: φάρους, πύργους και κεραίες” συνέχισε η δήλωση.

Το Σαββατοκύριακο, η Ουκρανική Συνοριακή Φρουρά δήλωσε ότι έλαβε πληροφορίες ότι και οι 82 στρατιώτες μπορεί να είναι ζωντανοί.

Ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν επίσης την άφιξη των Ουκρανών στρατιωτών στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, όπου κρατούνται.

Υπενθυμίζεται πως Ρωσικό πλοίο είχε προσεγγίσει το νησί Ζμίνι, Ρώσοι απείλησαν τους Ουκρανούς στρατιώτες πως αν δεν παραδοθούν, θα τους χτυπήσουν και εκείνοι τους απάντησαν “άντε γ@@@τε”. Πληροφορίες τότε έλεγαν πως μετά από αυτό τους “γάζωσαν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα