Ζωτικά όργανα του Α. Σαρόν έπαψαν να λειτουργούν

default image

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν. Νοσηλεύεται εδώ και 8 χρόνια σε κώμα

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει η υγεία του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, ο οποίος νοσηλεύεται στο κέντρο Σίβα στο νοσοκομείο Τελ Χασόμερ, κοντά στο Τελ Αβίβ.

Πολλά ζωτικά όργανα του Αριέλ Σαρόν, και όχι μόνον οι νεφροί του, έχουν πάψει να λειτουργούν ομαλά, δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του νοσοκομείου Τελ Χασόμερ, κοντά στο Τελ Αβίβ, όπου νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός.

“Τις δύο τελευταίες ημέρες, παρακολουθήσαμε μια σταδιακή επιδείνωση της λειτουργίας πολλών κεντρικών οργάνων του Αριέλ Σαρόν, που είναι ουσιώδους σημασίας για την επιβίωσή του”, δήλωσε ο Ζέεβ Ρότσταϊν στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων μπροστά από το νοσοκομείο, η οποία αναμεταδόθηκε από το ραδιοσταθμό του στρατού.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου επιβεβαίωσε ότι η θεραπεία στο στάδιο αυτό είναι κυρίως “συντηρητική” και υποστηρικτική. Ο Σαρόν παίρνει επίσης αντιβιοτικά, δήλωσε, αλλά δεν υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.

Η νεφρική ανεπάρκεια σημαίνει πως τοξίνες συσσωρεύονται στον οργανισμό του. Χωρίς αιμοκάθαρση, κινδυνεύει με γενική οργανική ανεπάρκεια και θάνατο.

Ο 85χρονος Αριέλ Σαρόν, βρίσκεται εδώ και 8 χρόνια σε κώμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα