Κρίσιμο πόρισμα για την καταγγελία βιασμού της λιμενικού στην Κρήτη

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Έως την Τρίτη η ολοκλήρωση της δικογραφίας για την υπόθεση. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Μέχρι την Τρίτη το αργότερο εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η δικογραφία για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού υπαξιωματικού από συνάδελφο της, εν ώρα υπηρεσίας, σε λιμεναρχείο της Κρήτης, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Καταλυτικό για την έκβαση της υπόθεσης, η οποία έχει προκαλέσει σοκ στους κόλπους του Λιμενικού Σώματος, αναμένεται να είναι  το πόρισμα του ιατροδικαστή, Σταμάτη Μπελιβάνη, το οποίο ενδέχεται να παραδοθεί ακόμα και σήμερα.

Αν και ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, οι πληροφορίες επιμένουν ότι κατά την εξέταση της καταγγέλλουσας, δεν διαπίστωσε  μώλωπες ή άλλα ίχνη που να συνηγορούν υπέρ του βιασμού. Η αξιολόγηση των αντικειμενικών ευρημάτων σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία της προανάκρισης, αναμφίβολα θα έχουν ειδικό βάρος στην πρόοδο της υπό διερεύνηση  υπόθεσης. 

Σήμερα, όπως λένε οι πληροφορίες, θα δώσει κατάθεση και ο καταγγελλόμενος λιμενικός, ο οποίος αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο όσα του καταλογίζει η συνάδελφος του. Ο 39χρονος, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, επιμένει στην αθωότητα του και δίνει την δική του εκδοχή για την καταγγελία.

Ο λιμενικός δεν συνελήφθη καθώς η καταγγελία από την πλευρά της υπαξιωματικού έγινε στα όρια της λήξης του Αυτοφώρου. Στην  βάρδια εκτός από τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα, είχαν υπηρεσία άλλοι δύο λιμενικοί, οι οποίοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό. Το περιεχόμενο της κατάθεσης τους έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Με βάση την καταγγελία, ο βιασμός έγινε νωρίς το μεσημέρι των Χριστουγέννων με τον 39χρονο να ακινητοποιεί την υπαξιωματικό και να της κλείνει το στόμα.

Πηγή: cretalive.gr

SHARE:

24Media Network