Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Η επίθεση Σαμαρά στον Μητσοτάκη και η εκκλησία που δεν αναγνωρίζει το κράτος

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Η επίθεση Σαμαρά στον Μητσοτάκη και η εκκλησία που δεν αναγνωρίζει το κράτος

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: το συνέδριο της ΝΔ, το Αιγαίο «στη Χάγη και στη φέξη» και τα δυτικά σενάρια για την υγεία του Πούτιν.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

02:15 Τα go go boys και τα golden boys

04:20 To λόμπι του κατευνασμού και η συνδιαχείριση στο Αιγαίο

09:50 Η χήρα Μήτσι ψάχνει κεταμίνη

12:40 Η εκκλησία άραγε αναγνωρίζει το κράτος;

18:04 Η επίθεση Σαμαρά στον Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Τα go go boys και τα golden boys

Ο Μητσοτάκης μας χάρισε και την εισφορά αλληλεγγύης. Αν μας χαρίσει τώρα και τον ΕΝΦΙΑ και όλη την εφορία μπορούμε να πατσίσουμε την αύξηση του ρεύματος για ένα μήνα. Την ώρα μάλιστα που η ΔΕΗ μετά από παρέμβαση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς Αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ενεργοποιήθηκε το σκανδαλώδες πρόγραμμα 16.000.000 ευρώ για τα golden boys. Είναι εξοργιστικό. Ό,τι και να δώσει στα νοικοκυριά δεν θα έχει καμία αξία διότι τα νοικοκυριά δεν ανέχονται ούτε τα go go boys ούτα τα golden boys

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ VS ΣΑΜΑΡΑΣ

Τα νεύρα του Μητσοτάκη τινάχτηκαν στο συνέδριο, όταν μίλησε ο Σαμαράς. Δεν τον χειροκρότησε στο τέλος, τον είδα εγώ, όλοι οι άλλοι βάραγαν από δίπλα παλαμάκια, αυτός έπιασε τα χαρτιά του και τα κούνησε. Τι έπαθε ο Σαμαράς; Ένας θεός ξέρει. Τον πήρε τον Μητσοτάκη και τον σήκωσε.

Πιο κέντρο ρε συ, του λέει, θα πας; Την Δεξιά που την αφήνεις; Θα αφήσεις ορφανά τον Αδωνη, τον Πλέυρη και τον Βορίδη, τις ακροδεξιές κολώνες του οικοδομήματος;

ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Υπάρχει ένα λόμπι κατευνασμού. Ένα λόμπι το οποίο θέλει την συνδιαχείριση στο Αιγαίο, την πλήρη υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα. Όλοι αυτοί που λένε εντάξει μωρέ ας τα βρούμε με την Τουρκία, και δεν είμαστε μόνοι μας στο Αιγαίο, και ρωτήσαμε και μερικά ψάρια και μας είπαν ότι πηγαίνουν και στα παράλια της Τουρκίας και κόβουν βόλτες.

Οι Τούρκοι, τα τουρκικά αεροπλάνα τα βλέπουν στις παρελάσεις τους. Εμείς τα βλέπουμε όλα, πάνω από τα νησιά μας περνάνε. Έχουμε φτάσει εμείς να θέλουμε να δώσουμε περισσότερο από ότι αυτοί θέλουν να πάρουν. Σε παρακαλώ πάρε, σε παρακαλώ μην με στεναχωρείς. Και στην Χάγη να πάμε να βρούμε. Τι να βρούμε στην Χάγη, να αμφισβητήσουμε τους εαυτούς μας;

Δεν έχουμε κανέναν απολύτως λόγο να πάμε στην Χάγη, δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε η να αναδιανέμουμε, δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε για τα νησιά μας και επιτέλους δεν μπορεί η Ευρώπη να κάνει κυρώσεις απ’ ευθείας στην Ρωσία κι εδω να μας υποχρεώνει να τα βρούμε με τον εισβολέα της Κύπρου και συγκεκριμένα να του παραδώσουμε ολίγο Αιγαίο, ολίγο από τα νησιά μας, ολίγο από τον αέρα μας γιατί έτσι είναι οι καλοί γειτόνοι.

ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ GOLDEN BOYS.

  • -Αν δεν δουλεύω θα τη βγάζω με καμιά δουλίτσα από δω κι από κει και ένα τρακοσάρι θα το χω ρε μάνα, θα τσοντάρεις και συ.
    -Τι είμαι η Τζούλια Αλεξανδράτου εγώ να γυρνάω τσόντες, να τσοντάρω σε σένα και στην αδελφή σου;
  • Πέθανε και ο Γκουσγκούνης προχθές και με έπιασε μια στεναχώρια. 92 χρονών κι εμείς ψάχνουμε το μυστικό μακροζωίας, στο κινόα, στο πληγούρι και στο μουρουνέλαιο.
  • Το ΠΑΣΟΚ και ο ήλιος του θα ξαναέρθουνε. Όμως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ, χρωστάει της Παναγιάς τα μάτια στις τράπεζες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα