5 ηλεκτρικά πατίνια για να λύσετε το πρόβλημα της μετακίνησης

5 ηλεκτρικά πατίνια για να λύσετε το πρόβλημα της μετακίνησης

Εάν έχει έρθει η ώρα να διαλέξετε το ηλεκτρικό πατίνι που θα εξυπηρετήσει τη μετακίνησή σας στην πόλη, διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 5 ηλεκτρικά πατίνια που αξίζει να επενδύσετε.

Είναι σίγουρα ένα νέο επαναστατικό μέσο που μας προσφέρει τον πιο ανέξοδο, γρήγορο και εύκολο τρόπο μεταφοράς από το ένα σημείο της πόλης στο άλλο. Μπορείτε, πλέον, στη καθημερινότητά σας να μετακινείστε πιο οικονομικά και σίγουρα ταχύτερα απ΄ότι με το αμάξι, τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή με τα πόδια. Ειδικά αν αναλογιστείτε το πρόβλημα παρκαρίσματος, έχετε ήδη καθυστερήσει την αγοράς ενός ηλεκτρικού πατινιού.

Αν, λοιπόν, δηλώνετε έτοιμοι για την αγορά ενός ηλεκτρικού πατινιού, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια που σας παρέχει, στο βάρος που μπορεί να μεταφέρει και στην αυτονομία που έχει.

Ηλεκτρικό σκούτερ AOVO G30 Max

Το scooter AOVO G30 είναι σχεδιασμένο για τις καθημερινές μετακινήσεις σου, ενώ διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και την απλότητά του. Ακόμα, έρχεται με ισχυρό μοτέρ 350 Watt δίνοντας του την δυνατότητα να κινείτε με ταχύτητα έως και 30 km / h. Διαθέτει μεγάλη μπαταριά 15 ΑΗ και η εμβέλεια του φτάνει τα 50 km, με μια φόρτιση. στιβαρά ελαστικά 10 ιντσών και πτυσσόμενο πλαίσιο, το scooter G30 είναι εδώ για να σου προσφέρει μια αξιόπιστη και άνετη εμπειρία οδήγησης στην πόλη και όχι μόνο.

Ηλεκτρικό Πατίνι Egoboo E-Scooter Go 100S

Το Ηλεκτρικό Πατίνι Egoboo E-Scooter Go 100S είναι το στιβαρό και ισχυρό escooter που σε πάει παντού, καθώς έχει βάρος μόλις 14 κιλά και μια υψηλή απόδοση που υπόσχεται να γίνει ο “ιδανικός σύντροφος” σε κάθε διαδρομή σου. Η μπαταρία 36V/7.5Ah προσφέρει αυτονομία οδήγησης έως 30 χιλιόμετρα, που θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα όσους ενδιαφέρονται για μετακινήσεις εντός πόλης και διαδρομή προς την εργασία. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με E-Brake + Rear Disκ που εξασφαλίζει smooth σταματήματα, αλλά και σωστή ανταπόκριση σε πέδηση υπό δυσκολότερες συνθήκες. Τα ελαστικά 10 ιντσών και η μπροστινή ανάρτηση θα απορροφήσουν αποτελεσματικά τους κραδασμούς, αποτρέποντας την ολίσθηση κατά την οδήγηση. Παράλληλα, ο κινητήρας 350W εγγυάται άνετη και απρόσκοπτη οδήγηση.

Ηλεκτρικό Πατίνι XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER PRO 2 MERCEDES-AMG PETRONAS F1 TEAM EDITION

Στο XIAOMI MI ELECTRIC SCOOTER PRO 2 η ταχύτητα και η ακρίβεια της πίστας αγώνων έχει ενσωματωθεί στα γονίδια της σχεδίασης και της δεξιοτεχνικής κατασκευής του πατινιού. Mε το κλασικό ασημί χρώμα που ανακαλεί στην μνήμη τα εμβληματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα της Mercedes, η μοναδική σχεδίαση του πατινιού διαθέτει εξαιρετική αισθητική, εμπνευσμένη από την σειρά Silver Arrows. Οι γραμμές του πατινιού υιοθετούν αεροδυναμική σχεδίαση που παραπέμπει σε σπορ αυτοκίνητο. Χαραγμένο λογότυπο της Mercedes-AMG στη σανίδα του πατινιού, συμβολίζοντας την επιδίωξη της τελειότητας. Απόδοση που χαρίζει την απόλυτη εμπειρία. Εκτός από την πολυτελή εμφάνισή του, μπορεί επίσης να ικανοποιεί τις καθημερινές σας ανάγκες μετακίνησης, με μπαταρία υψηλής αυτονομίας και 20% δυνατότητα κλίσης ανάβασης. Οι μηχανισμοί ασφαλείας των αγωνιστικών αυτοκινήτων ενσωματώνουν την αυστηρότητα και την ακρίβεια της μηχανικής δεξιοτεχνίας. Κατά τον ίδιο τρόπο, το αξιόπιστο διπλό σύστημα πέδησης του πατινιού έχει κατασκευαστεί προσεκτικά, με γνώμονα την ασφάλειά σας.

Ηλεκτρικό Scooter Sharp KS1

Το ηλεκτρικό πατίνι Sharp KS1 αποτελεί την ιδανική λύση για κοντινές και αστικές μετακινήσεις. Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός και το μικρό του βάρος, προσφέρουν εύκολη μεταφορά. Χάρη στον ισχυρό κινητήρα ισχύος 350 W προσφέρει μέγιστη ταχύτητα έως 25 χλμ/ώρα και αυτονομία έως 25 χλμ. Διαθέτει Led φώτα ώστε να κάνεις άνετα τις βόλτες σου ακόμα και το βράδυ.

Ηλεκτρικό Πατίνι UrbanGlide All Road 2

Το ηλεκτρικό πατίνι All Road 2 της UrbanGlide διαθέτει κινητήρα 500W που θα σου επιτρέψει να ανέβεις μικρές ανηφόρες και να φτάσεις μέγιστη ταχύτητα 25km/h σε ίσιο δρόμο. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που σου δείχνει την ταχύτητα και τη διάρκεια της μπαταρίας και χειριστήριο επιτάχυνσης στο τιμόνι, ώστε να έχεις στα χέρια σου τον έλεγχο της ταχύτητας κάθε στιγμή! Η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία για 40km ώστε να μετακινείσαι άνετα χωρίς το άγχος της φόρτισης. Σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος (22kg) το κάνει ιδανική λύση για μεταφορά μέσα στην πόλη και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Διαθέτει μπροστινή και πίσω ανάρτηση ώστε να αντισταθμίζει τους κραδασμούς από το οδόστρωμα, όπως πεζοδρόμια και λακούβες, κάνοντας την οδήγηση πιο ομαλή και ευχάριστη για περισσότερα χιλιόμετρα. Είναι σχεδιασμένο για αναβάτες μέχρι 150kg. Όσο πιο κοντά σε αυτό το όριο βρίσκεσαι ενδέχεται η απόδοση του πατινιού να είναι μειωμένη.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version