Black Friday: Όλες οι προσφορές της Κωτσόβολος για το μεγάλο εκπτωτικό πάρτι

Διαβάζεται σε 2'
Black Friday: Όλες οι προσφορές της Κωτσόβολος για το μεγάλο εκπτωτικό πάρτι
UNSPLASH

Η καρδιά του φετινού Black Friday χτυπάει και πάλι στα 92 καταστήματα της Κωτσόβολος – Μάθετε πρώτοι όλες τις εκπτώσεις

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το φετινό Black Friday, το οποίο έρχεται με μεγάλες και γενναιόδωρες εκπτώσεις σε μια σειρά προϊόντων.

Από το εκπτωτικό πάρτι, φυσικά, δεν μπορεί να απουσιάζει ο… καλύτερος οικοδεσπότης. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τα καταστήματα Κωτσόβολος, τα οποία ετοιμάζονται για τιμές που θα προκαλέσουν… έκπληξη.

Επειδή κανείς δεν πρέπει να χάσει το πάρτι, καλό είναι να μείνετε συντονισμένοι και να μάθετε πρώτοι απ’ όλους τις πιο hot τιμές και προσφορές για τη φετινή Black Friday, η οποία είναι στις 24 Νοεμβρίου.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να κάνετε εγγραφή στην ειδική πλατφόρμα για το Black Friday https://www.kotsovolos.gr/black-friday, για να μάθεις πρώτος για τις πιο δυνατές προσφορές.

Με 92 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με μεγάλη γκάμα προϊόντων κορυφαίων brands, με αυθημερόν παράδοση για παραγγελίες έως τις 15:00, με ευέλικτους τρόπους πληρωμής και με ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης, ο Κωτσόβολος θα είναι και φέτος ο απόλυτος Black Friday προορισμός.

Άλλωστε, εκεί μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις για τα πάντα (το εννοούμε). Από laptops, smartphones και τηλεοράσεις έως smartwatch, προϊόντα gaming και οικιακές συσκευές. Κι από airfryers έως ηλεκτρικά πατίνια και πολλά άλλα.

Και μην ξεχνάτε ότι οι προσφορές Black Friday δεν ισχύουν μόνο για την 24η Νοεμβρίου, καθώς «τρέχουν» για αρκετές ημέρες, προκειμένου όλοι να έχουν την ευκαιρία να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο εκπτωτικό «πάρτι».

Για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε αλλά και για πιθανές απορίες ή ερωτήσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ειδική σελίδα για το Black Friday https://www.kotsovolos.gr/black-friday, και να εγγραφείτε για να μάθετε πρώτοι τις πιο δυνατές προσφορές!

Μείνετε συντονισμένοι για το καλύτερο και μεγαλύτερο πάρτι εκπτώσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα