Δεν θα πιστεύετε πόσους μεγάλους νικητές έχει αναδείξει το ΤΖΟΚΕΡ μέσα στον Ιανουάριο

Δεν θα πιστεύετε πόσους μεγάλους νικητές έχει αναδείξει το ΤΖΟΚΕΡ μέσα στον Ιανουάριο

Με λίγα μόλις ευρώ κέρδισαν περισσότερα από 9 εκατ. ευρώ συνολικά

Ραντεβού με την τύχη είχαν πέντε νικητές του ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας μέσα στον Ιανουάριο. Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοίρασε συνολικά 9.111.098 ευρώ στους μεγάλους νικητές.

Από τους πέντε μεγάλους τυχερούς του Ιανουαρίου, τέσσερις κατέθεσαν τα δελτία τους σε καταστήματα ΟΠΑΠ, ενώ ένας έπιασε το ΤΖΟΚΕΡ μέσω του διαδικτύου. Οι τρεις από αυτούς, μάλιστα, είχαν παίξει δελτία που κόστισαν μόλις 3 ευρώ.

Από τον Βορρά μέχρι το Νότο

Ο πρώτος τυχερός του ΤΖΟΚΕΡ για το 2023, που αναδείχθηκε στις 10 Ιανουαρίου, κέρδισε το ποσό των 6.156.959 ευρώ. Πρόκειται για πελάτη καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη. Το τυχερό δελτίο, με νούμερα που είχε διαλέξει ο ίδιος, κόστισε 3 ευρώ.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου, ακολούθησε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία με έναν παίκτη να κερδίζει 900.000 ευρώ, καταθέτοντας το δελτίο του, αξίας 40 ευρώ, σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της Ελισάβετ Ντέλλα στην Καρδίτσα

Το τυχερό σερί συνεχίστηκε και στις δύο επόμενες κληρώσεις του παιχνιδιού, όπου δύο παίκτες κέρδισαν από 600.000 ευρώ ο καθένας. Στις 19 Ιανουαρίου, ένας τυχερός κατέθεσε ένα δελτίο των 20 ευρώ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Ρόδο και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 22 Ιανουαρίου, η τύχη «χτύπησε» στη Λάρισα. Με μόλις 3 ευρώ, ο μεγάλος νικητής κέρδισε 600.000 ευρώ, δοκιμάζοντας την τύχη του σε κατάστημα ΟΠΑΠ της περιοχής.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του Γιάννη Φωτιάδη στη Λάρισα

Τη σκυτάλη των συνεχόμενων επιτυχιών πήρε το tzoker.gr, με έναν τυχερό παίκτη να κερδίζει το ποσό των 854.136,74 ευρώ στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής. Λίγα κλικ ήταν αρκετά για τον μεγάλο νικητή, ώστε να συμπληρώσει το δελτίο του, αξίας 3 ευρώ, με αριθμούς της επιλογής του και να λάβει μέρος στην κλήρωση μέσω διαδικτύου.

Εύκολη και γρήγορη κατάθεση δελτίων

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον 600.000 ευρώ στην επόμενη κλήρωση του παιχνιδιού, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα ή μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, έως την Πέμπτη στις 21:30. Η online συμμετοχή στο παιχνίδι γίνεται εύκολα και εύκολα και γρήγορα, από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στην εφαρμογή του παιχνιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα