Η καλύτερη λύση για το “δώρο της τελευταίας στιγμής”

Η καλύτερη λύση για το “δώρο της τελευταίας στιγμής”

Μια επιλογή που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων την περίοδο των γιορτών. Από τη μία είναι αυτοί που έχουν προνοήσει από νωρίς, έχουν ετοιμάσει τη shopping list τους και έχουν αγοράσει δώρα για όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από την άλλοι είναι εκείνοι οι οποίοι μέσα στο τρέξιμο της καθημερινότητας όχι μόνο δεν έχουν προλάβει να πάρουν τα απαραίτητα δώρα, αλλά δεν έχουν κάνει ούτε μια σωστή έρευνα αγοράς.

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, στους “αναβλητικούς” που τρέχουν την τελευταία στιγμή για να πάρουν – έστω και στο παρά πέντε – ένα δώρο για τους αγαπημένους τους, τότε σου έχουμε τη σίγουρη λύση. Το νέο smartphone της HUAWEI, NOVA 9, είναι ιδανική επιλογή δώρου όχι μόνο για τους λάτρεις της τεχνολογίας αλλά για όλους όσους θέλουν να κάνουν ένα upgrade στην καθημερινότητά τους. Και κακά τα ψέματα, ποιος δεν το θέλει;

Το γιατί το HUAWEI NOVA 9 είναι το τέλειο δώρο (ακόμα και για τον εαυτό σου!) συνοψίζεται σε 3 απλούς λόγους.

Γιατί δεν θα σε “προδώσει” ποτέ η μπαταρία του

Ας ξεκινήσουμε με μια αλήθεια. Σήμερα κανείς δεν πηγαίνει κάπου χωρίς το κινητό του και τα smartphones αποτελούν πλέον σημαντικό μέρος του προσωπικού στυλ των καταναλωτών. Το HUAWEI NOVA 9 με τον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του, σε δύο χρωματικές παραλλαγές -Starry Blue και Black- είναι ένα κομψό αξεσουάρ που συμπληρώνει το στυλ των χρηστών.

Όμως αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός του, αλλά η μπαταρία του. Με το HUAWEI NOVA 9 ξέρεις ότι έχεις πάντα έναν “σύμμαχο” που δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ. Με πλήρη φόρτιση μετά από μόλις 38 λεπτά, το smartphone σου είναι έτοιμο για δράση. Και όταν υπάρχει πίεση χρόνου, χρειάζονται μόλις 18 λεπτά για φόρτιση στο 60%. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας, η μεγάλη μπαταρία των 4300 mAh8 εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν είσαι όλη μέρα στον δρόμο, το smartphone σου δεν θα σε “προδώσει” ποτέ, ό,τι κι αν χρειαστείς.

Γιατί είναι το απόλυτο φωτογραφικό εργαλείο

Επειδή σίγουρα έχεις κάποιο κοντινό/αγαπημένο σου πρόσωπο που αγαπά τη φωτογραφία, το HUAWEI NOVA 9 είναι και γι’ αυτόν/ήν το τέλειο δώρο. Και εξηγούμαστε. Με τη βοήθεια της ultra vision 50MP κάμερας και τον μεγάλο αισθητήρα οι φωτογραφίες που σου χαρίζει το HUAWEI NOVA 9 είναι φωτεινές και ζωντανές όπως και στην πραγματικότητα. Είτε είναι μέρα, είτε νύχτα οι φωτογραφίες δεν χάνουν τίποτα απολύτως, καθώς το HUAWEI XD Fusion ενισχύει τη διαύγεια σε κάθε φωτογραφία σε επίπεδο pixel, ενώ ο AI αλγόριθμος φωτεινότητας αποκαλύπτει όλη τη μαγεία του background. Το πολύ υψηλό ISO φανερώνει τη «φωτεινή πλευρά του σκοταδιού». Η τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης φροντίζει έτσι ώστε οι λήψεις να γίνονται την κατάλληλη στιγμή και με το κατάλληλο focus, απαθανατίζοντας όλες τις σημαντικές στιγμές με το πάτημα του κλείστρου.

Μπορείς επίσης να τραβήξεις φωτογραφίες με ευρυγώνιο φακό με μειωμένη αλλοίωση, χάρη στον αλγόριθμο anti-distortion, ενώ μπορείς ακόμα να τραβήξεις βίντεο σε slow motion. Και τέλος, χάρη στην υψηλής ανάλυσης μπροστινή κάμερα των 32MP, η οποία δείχνει πιο ρεαλιστικά χρώματα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια, το HUAWEI NOVA 9 επιτρέπει τη λήψη εκπληκτικά καθαρών selfie. Τι άλλο να ζητήσεις;

Γιατί ανεβάζει το επίπεδο της gaming εμπειρίας

Για τους λάτρεις του gaming, το HUAWEI NOVA 9 μπορεί να αναβαθμίσει συνολικά την εμπειρία του παιχνιδιού χάρη στο 300 Hz Multi-Touch9 που προσφέρει υψηλή ακρίβεια, ακολουθώντας τον ρυθμό της δράσης με το touch 10 σημείων και το sampling rate 300 Hz.

Κι αν δεν πείστηκες ακόμα, υπάρχουν ακόμα μερικοί λόγοι που μπορούν να σε πείσουν. Με το MeeTime, μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις video-κλήσεις και να συνομιλήσεις με τους αγαπημένους σου. Επιτρέπει έως και 12 συνδεδεμένα άτομα τη φορά, με HD κλήσεις ήχου και βίντεο.

Τέλος, με το “sharing”, το νέο σύστημα ανταλλαγής αρχείων προσφέρεται άμεση πρόσβαση στα έγγραφα του τηλεφώνου μέσω του laptop. Εύκολα μπορεί να γίνει η ανταλλαγή αρχείων χωρίς καλώδια αν για παράδειγμα συνδυάσει κάποιος το νέο NOVA 9 με το νέο HUAWEI Matebook 14s

Υπάρχει ακόμα χρόνος για να βρεις το τέλειο δώρο και η HUAWEI σου δίνει τη λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα