Πώς μπορείτε να έχετε έκπτωση 50% και να βελτιώσετε την ποιότητα του νερού σας

Πώς μπορείτε να έχετε έκπτωση 50% και να βελτιώσετε την ποιότητα του νερού σας

Μάθετε πώς θα το κάνετε με τη βοήθεια της Rainbow Waters.

Τα τελευταία χρόνια έχουν υλοποιηθεί διάφορα προγράμματα απόσυρσης προϊόντων που είναι ενεργοβόρα και ρυπογόνα, στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας πολιτικής για την προστασία του περιβάλλοντος και του πλανήτη γενικότερα.

Από αυτοκίνητα και κλιματιστικά, μέχρι ψυγεία και ηλιακούς θερμοσίφωνες, έχουμε δει ακόμα και στη χώρα μας να αλλάζει άρδην το τοπίο σε ολόκληρες προϊοντικές κατηγορίες, με τα πιο φιλικά στο περιβάλλον προϊόντα να κυριαρχούν πλέον στην ελληνική αγορά.

Για πρώτη φορά όμως δίνεται η δυνατότητα για απόσυρση παλαιών φίλτρων νερού με νέα ολοκαίνουργια “πράσινα” φίλτρα.

Η Rainbow Waters, κορυφαία εταιρεία στους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού, καινοτομεί για ακόμα μια φορά, παρέχοντας σε όσους δεν έχουν ήδη αποκτήσει ένα από τα φίλτρα νερού της, να αποσύρουν το παλιό τους φίλτρο, εύκολα και γρήγορα, κερδίζοντας έκπτωση 50%.

Θυμίζουμε ότι η Rainbow Waters, άρχισε να δραστηριοποιείται στα φίλτρα νερού από τα τέλη του 2010, με τα επώνυμα φίλτρα της 3Μ, εταιρεία κολοσσό σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία επέλεξε την RW ως αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα, επενδύοντας σε μια χρόνια και αγαστή συνεργασία.

Με την είσοδό της στο χώρο, η RW αναδιαμόρφωσε την τιμή πώλησης των φίλτρων στην αγορά, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν ένα φίλτρο νερού στο σπίτι τους σε εξαιρετικά χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και μάλιστα επώνυμο.

Η σφραγίδα ποιότητας της Rainbow Waters στα προϊόντα της, σε συνδυασμό με την τιμή τους, γρήγορα την οδήγησε στην πρώτη θέση και στα οικιακά φίλτρα νερού.

Έκτοτε η Rainbow Waters, διερευνώντας τις ανάγκες των καταναλωτών, εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της για να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικό νερό.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα

Ποια είναι όμως τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η RainbowWaters;

Η εταιρεία διαθέτει ψύκτες δικτύου αφής με φίλτρα για να απολαμβάνουν όχι μόνο φιλτραρισμένο και πεντακάθαρο νερό, αλλά και παγωμένο, μέσω ενός ψύκτη με design που στολίζει τον πάγκο της κουζίνας (για σπίτια και μικρούς επαγγελματικούς χώρους).

Στο portfolio περιλαμβάνονται επίσης φίλτρα νερού κάτω πάγκου, επιλεγμένα από τους τεχνικούς της Rainbow Waters και της 3M, ιδανικά για το νερό των πόλεων.

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα κάτω πάγκου της 3M, θεωρούνται ως η πλέον ιδανική επιλογή για να μας προσφέρει την απόλυτη ποιότητα στο πόσιμο νερό της πόλης

Σημειώνεται ακόμα ότι η τοποθέτηση των φίλτρων γίνεται γρήγορα και χωρίς οικονομική επιβάρυνση από τους τεχνικούς της RW, κάτω από τον πάγκο, δηλαδή είναι… αόρατα. Το φιλτραρισμένο νερό το παίρνουμε από τη βρύση της κουζίνας μας, άρα έχουμε τη μέγιστη ροή νερού.

Πεντακάθαρο νερό με… πιστοποίηση

Τα πολλαπλά στάδια φίλτρανσης συγκρατούν γεύση και οσμή χλωρίου σε ποσοστό 98%, αμίαντο, χώμα, σκουριά και άλλα βλαβερά συστατικά. Το νερό μας πλέον δεν θα μυρίζει χλώριο και δεν θα περιέχει βρομιές. Θα είναι πεντακάθαρο.

Και όλα αυτά πιστοποιημένα, καθώς δεν έχουν απλά τεσταριστεί για την ορθή λειτουργία τους, αλλά έχουν πιστοποιηθεί από το Εθνικό Ίδρυμα Υγιεινής των ΗΠΑ, κατά το πρότυπο NSF/ANSI 42.

Έχουν δε υγειονομικό σχεδιασμό, ώστε να μην επιτρέπεται η επαφή με τον ενεργό άνθρακα για την διασφάλιση της ποιότητας του φίλτρου και του νερού που μας προσφέρει.

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά τηλεφωνικά στο 2108000488 και στο 80111343434

Επιλέξτε το κατάλληλο φίλτρο νερού σύμφωνα με τις ανάγκες σας μέσα από τα φίλτρα νερού της Rainbow Waters πατώντας εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα