To καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο θα το βρεις φέτος από την Huawei

Διαβάζεται σε 5'
To καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο θα το βρεις φέτος από την Huawei

Jingle Deals με εορταστικές προσφορές για smartphones, smartwatches, bands – Τα τέλεια δώρα για τις φετινές γιορτές

Οι γιορτές έφθασαν και όλοι μας έχουμε επιδοθεί σ’ έναν αγώνα… δρόμου, προκειμένου να βρούμε το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, ευτυχώς, έχουμε στο πλευρό μας τη Huawei, η οποία μέσω μιας σειράς x-mas deals προσπαθεί να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη.

Ποιος, εξάλλου, δεν θα ήθελε για δώρο Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς ένα πρωτοποριακό smartwatch ή ένα ανθεκτικό band ή «πανέξυπνο» κινητό τηλέφωνο ή ένα εντυπωσιακό matebook;

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Huawei WATCH Ultimate

Η Huawei, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα… δώρο στο ελληνικό κοινό, προσφέροντας το νέο πρωτοποριακό Huawei WATCH Ultimate, το οποίο συνιστά ένα υβρίδιο τεχνολογικής κορύφωσης και σχεδιαστικής καινοτομίας. 

Το σώμα του HUAWEI WATCH Ultimate δημιουργήθηκε από κράμα υγρού μετάλλου, με βάση το ζιρκόνιο. Πρόκειται για ένα νέο υλικό, τα οποίο χρησιμοποιείται στα πολυτελή ρολόγια υψηλών προδιαγραφών. Για πρώτη φορά, όμως, χρησιμοποιείται πλέον και σε ένα smartwatch. 

Με μοναδικές ιδιότητες, αντιστέκεται στην παραμόρφωση σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, ενώ είναι ανθεκτικό ακόμα και στην πιο σκληρή χρήση. Και φυσικά, δεν φοβάται τα μεγάλη ύψη ή τα σκοτεινά βάθη, βοηθώντας τον καθένα μας να εξερευνήσει ακόμα και τις πιο αφιλόξενες περιοχές του πλανήτη.

Το πρωτοποριακό smartwatch της Huawei διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Voyage Blue, η οποία ενσαρκώνει τη δύναμη της άγριας θάλασσας, και Expedition Black, η οποία απευθύνεται σε θαρραλέες ψυχές που αγαπούν την ύπαιθρο και δραπετεύουν από την «άνεση» της πόλης.

Και φυσικά, το HUAWEI WATCH Ultimate φέρνει τις απόλυτα έξυπνες λειτουργίες της καθημερινότητας, υποστηρίζοντας κλήσεις Bluetooth, γρήγορες απαντήσεις, αναπαραγωγή μουσικής, υπενθυμίσεις και ευρεία συμβατότητα σε διαφορετικά smartphone. 

Όλη η τεχνολογική εμπειρία στον καρπό σας.

Δώρο τα FreeBuds 5

Επειδή, περιμένουμε και τον Άι Βασίλη, η Huawei βάζει τα «κόκκινα» και δίνει δώρο, μαζί με κάθε smartwatch Ultimate, ένα ζευγάρι ακουστικών Huawei FreeBuds 5, τα οποία αναδεικνύουν τις μελωδίες και ζαλίζουν με τις εκπληκτικές δυνατότητες.

Ήχος υψηλής ευκρίνειας, πανέμορφες καμπύλες, 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας, ultra magnetic driver με δυνατό μπάσο, εναλλαγή συνδεδεμένων συσκευών, ακύρωση θορύβου στις κλήσεις και αντοχή στο νερό, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους θα το αγαπήσετε.

Jingle Deals

Τα Jingle Deals δεν σταματούν εδώ, με την Huawei να προσφέρει τo Huawei Watch GT3 στις εκδόσεις Active και Elegant White. Πρόκειται για ένα ρολόι, το οποίο αναδεικνύει την απλότητα, την κομψότητα και την καινοτομία, συνδυάζοντας τη μεγάλη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, την ακριβή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και τη μέτρηση του καρδιακού ρυθμού.

Στις εορταστικές προσφορές υπάρχει επίσης το Watch FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για νέους που αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα.  Μπορείτε, ακόμα, να διαλέξετε το WATCH Fit SE, το οποίο ταιριάζει… γάντι σε όσους αγαπούν τα σπορ και την casual ένδυση, ή το Huawei Band 8, το οποίο συνδυάζει τη λεπτή – ελαφριά σχεδίαση με την ανθεκτικότητα. 

Και φυσικά, μην ξεχνάμε το HUAWEI P60 Pro με την  Ultra Lighting Telephoto Camera, η οποία μεταμορφώνει την εμπειρία της φωτογραφίας μέσω της τέχνης του φωτός.

Για όσους, δε, αναζητούν κάτι ακόμη πιο special, η Huawei φέρνει στην Ελλάδα το MateBook D14, με 11,1% μεγαλύτερη προβολή (χάρη στο 16:10), αποτελώντας τον τέλειο σύντροφο για τη δουλειά, τον ελεύθερο χρόνο και τα μαθήματά σας. Με κομψότητα και βάρος μόλις 1,39 KG, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Χριστούγεννα στη Huawei

Φέτος απολαύστε όλα τα Jingle Deals της Huawei, τα οποία προσφέρονται από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της και αφορούν το νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap & Milanese Strap) μαζί με ένα μοναδικό κόσμημα από την Doukissa Nomikou Collection αλλά και smartphone και wearables με όφελος έως και 30% για αυτήν την εορταστική περίοδο!  Όλα τα smartwatches και τα ακουστικά της HUAWEI είναι συμβατά με iOS και Android, για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε και το HUAWEI MateBook D14 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα