Ακόμη πιο ψηλά στην προτίμηση του κοινού το News 24/7 και τον Αύγουστο

Ακόμη πιο ψηλά στην προτίμηση του κοινού το News 24/7 και τον Αύγουστο
Ακόμη πιο ψηλά στην προτίμηση του κοινού το News 24/7 και τον Αύγουστο 24MEDIA

Η εγκυρότητα, αμεσότητα και νηφάλια ματιά του News 24/7 κέρδισε την εμπιστοσύνη των αναγνωστών, οι οποίοι συνεχίζουν να το προτιμούν για την ενημέρωσή τους.

Για άλλον ένα μήνα το κοινό εμπιστεύτηκε την αξιοπιστία και την ψυχραιμία του NEWS 24/7. Το κορυφαίο ειδησεογραφικό brand της 24MEDIA κατέγραψε 6.115.090* μοναδικούς χρήστες για τον μήνα Αύγουστο, με 42.454.144 pageviews.

Η εγκυρότητα, αμεσότητα και νηφάλια ματιά του News 24/7 στην “καυτή” επικαιρότητα του Αυγούστου κέρδισε την εμπιστοσύνη των αναγνωστών, οι οποίοι συνεχίζουν να το προτιμούν για την ενημέρωσή τους.

Το News 24/7 δε σταματά να παρέχει αξιόπιστη, άμεση και πλουραλιστική ειδησεογραφία, με πλήρη κάλυψη της επικαιρότητας και πληθώρα ρεπορτάζ. Στο πλαίσιο αυτό προσφάτως δυνάμωσε περαιτέρω την ομάδα του, εντάσσοντας σε αυτήν τρεις καταξιωμένους δημοσιογράφους, τον Θοδωρή Παναγούλη (ρεπορτάζ Ενέργειας και Περιβάλλοντος), τον Γιώργο Καρελιά (αρθρογράφος) και τον Αντώνη Ντινιακό (υπεύθυνος θεμάτων ερευνητικής δημοσιογραφίας), ενώ θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση το επόμενο διάστημα.

*ΠΗΓΗ: GOOGLE ANALYTICS

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα