News 24/7: Ρεπορτάζ Περιβάλλοντος και Ενέργειας από τον Θοδωρή Παναγούλη

News 24/7: Ρεπορτάζ Περιβάλλοντος και Ενέργειας από τον Θοδωρή Παναγούλη
Ο Θοδωρής Παναγούλης Francesca Giaitzoglou Watkinson

Ο καταξιωμένος ρεπόρτερ σε θέματα Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θοδωρής Παναγούλης, εντάσσεται στη δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του NEWS 24/7.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος σε θέματα Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θοδωρής Παναγούλης έρχεται να ενισχύσει το δυναμικό του News247.gr, του κορυφαίου ενημερωτικού μέσου της 24MEDIA.

Ο Θοδωρής Παναγούλης, με σπουδές στο Φυσικό τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στράφηκε νωρίς στη δημοσιογραφία την οποία ασκεί από 20ετίας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει αρχισυντάκτης του οικονομικού τμήματος στην εφημερίδα «Επενδυτής» και διευθυντής στο εξειδικευμένο δημοσιογραφικό portal www.energypress.gr. Πέραν της αμιγώς δημοσιογραφικής δουλειάς του, έχει διευθύνει καμπάνιες επικοινωνίας, έχει επιμεληθεί εκδόσεις οικονομικών βιβλίων και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες αποστολές στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ρεπόρτερ σε θέματα Περιβάλλοντος και Ενέργειας που έρχεται να ενταχθεί στη δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του NEWS 24/7.

Το News247.gr, ενισχύει την δημοσιογραφική του ομάδα με καταξιωμένους συντάκτες που σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην σωστή ενημέρωση του κοινού, έγκυρα και έγκαιρα, αποτελώντας ένα ενημερωτικό site που διαρκώς εξελίσσεται.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα