“Χωρίς Copy Paste” με ευρωεκλογές, αρχιτεκτονική, Κωνσταντίνο Τζούμα και Eurovision

“Χωρίς Copy Paste” με ευρωεκλογές, αρχιτεκτονική, Κωνσταντίνο Τζούμα και Eurovision

Το Σάββατο 18 Μαΐου, 10-12 το πρωί, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου θα έχουν καλεσμένους στην εκπομπή "Χωρίς copy Paste" στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, τον δημοσιογράφο Μανώλη Σπινθουράκη, τον φωτογράφο και αρχιτέκτονα Γιωργή Γερόλυμπο και τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Τζούμα.

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στο ραδιόφωνο News24/7, στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου, 10 – 12 το πρωί…

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Σπινθουράκης, επί δεκαετίες επικεφαλής του Αθηναϊκού Πρακτορείου στις Βρυξέλλες, σε μία συζήτηση για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών, όπως το βλέπουν τα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων.

Ακόμη, στην ίδια εκπομπή….

Ποιός είναι «ο ναός του Μπαουχάους» στην Αθήνα; Εκατό χρόνια από την ίδρυση της ομώνυμης σχολής σχεδίου από τον Βάλτερ Γκρόπιους, που άλλαξε τη φιλοσοφία της αρχιτεκτονικής και την όψη του αστικού τοπίου. Καλεσμένος ο φωτογράφος και αρχιτέκτονας Γιωργής Γερόλυμπος.

Επίσης, ο ηθοποιός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός Κωνσταντίνος Τζούμας με αφορμή την παράσταση «Επικίνδυνες Μαγειρικές».

Αλλά και μία πρόγευση από Eurovision, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Σαββάτου. Η Ελλάδα και η Κύπρος, τα προγνωστικά και τα φαβορί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα