"Χωρίς Copy Paste" με social media, Apollo 11 και μνήμες από τον Κηλαηδόνη

"Χωρίς Copy Paste" με social media, Apollo 11 και μνήμες από τον Κηλαηδόνη

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, 10-12 το πρωί στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου θα συνομιλήσουν με τους Αλεξάνδρα Καππάτου, Νίκο Βασιλάκο, Διονύση Σιμόπουλο και Γιασεμί Κηλαηδόνη.

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στο ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου, 10 - 12 το πρωί.

ADVERTISING

Διεθνής επικαιρότητα με τον Αντώνη Φουρλή, διευθυντή σύνταξη της HuffPost Greece.

Ακόμη.

Μία συζήτηση για τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις παγίδες αλλά και τα κέρδη, με αφορμή τη νέα πρακτική του instagram να κρύβει τα like από τους χρήστες προκειμένου να μειωθεί η πίεση και το άγχος που νιώθουν για το εάν η ανάρτηση τους πήγε καλά στα social media. Καλεσμένοι της εκπομπής η Αλεξάνδρα Καππάτου, ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος και ο Νίκος Βασιλάκος, δημοσιογράφος και σύμβουλος σε θέματα νέων τεχνολογιών.

Και...

Πενήντα χρόνια από την προσελήνωση. Ο Διονύσης Σιμόπουλος, αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, πολυβραβευμένος διεθνώς για τη συνεισφορά του στην αστρονομική εκπαίδευση,
ο Έλληνας επιστήμονας που έζησε την εκτόξευση του Apollo 11 από το Ακρωτήριο Κένεντι τον Ιούλιο του 1969, μιλά για τη στιγμή που άλλαξε την παγκόσμια ιστορία, με φόντο το τελευταίο βιβλίο του «Από τα Ψηλαλώνια στο Φεγγάρι. Η περιπέτεια της κατάκτησης του Διαστήματος».

Και, λίγες ώρες πριν από τη συναυλία - αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, η κόρη του Γιασεμί Κηλαηδόνη μιλά στην εκπομπή για τον πατέρα της, τη συντροφιά των τραγουδιστών και ηθοποιών που μέσα από τα τραγούδια του αξέχαστου Λουκιανού -αλλά και την προβολή σπάνιου υλικού από το προσωπικό του αρχείο- θα μας γυρίσουν πίσω στα καλύτερα μας χρόνια, αλλά και για το «Τζιν Τζιν Τζιν», το τραγούδι που της είχε αφιερώσει όταν ήταν μικρή.

SHARE:

24Media Network