CSR Stories by 24MEDIA

CSR Stories by 24MEDIA

Η 24MEDIA δίνει βήμα στις εταιρείες να παρουσιάσουν τις δράσεις τους στο ευρύ κοινό και να αναδείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το News247.gr και η HuffPost Greece, τα δύο ειδησεογραφικά brands του Ομίλου της 24MEDIA ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε μία ενέργεια για καλό σκοπό.

Με αφορμή την στροφή των εταιρειών στις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα πλαίσια της πανδημίας του COVID-19 και με μοναδικό σκοπό την προβολή αυτών των ενεργειών στο κοινό, τα δύο sites ξεκινούν άμεσα να παράγουν σχετικό ειδησεογραφικό περιεχόμενο.

Τα κείμενα θα δημιουργούνται στο περιβάλλον των δύο ειδησεογραφικών sites, θα έχουν τη δική τους θέση στις κεντρικές σελίδες των sites, ενώ θα συγκεντρώνονται και σε ένα brand safe landing page, ειδικά αφιερωμένο στις ιστορίες CSR. Στα κείμενα αυτά θα αναδεικνύονται οι ενέργειες των εταιρειών μέσα από τις πληροφορίες που θα δίνουν εκείνες στους αντίστοιχους ρεπόρτερ των sites.

Η 24MEDIA δίνει για άλλη μία φορά βήμα στις εταιρείες να παρουσιάσουν τις δράσεις τους στο ευρύ κοινό και να αναδείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 24MEDIA, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network