Δυναμική κάλυψη της εισβολής στο Καπιτώλιο από το Mega

Δυναμική κάλυψη της εισβολής στο Καπιτώλιο από το Mega
Το κανάλι MEGA Eurokinissi

Από την πρώτη στιγμή, με σφαρική ματιά και δίχως φίλτρα το Mega κάλυψε τα γεγονότα που συγκλόνισαν όχι μόνο την Αμερική αλλά και ολόκληρο τον κόσμο το βράδυ της Τετάρτης (6/1).

Τα γεγονότα που συγκλόνισαν την Αμερική την Τετάρτη (6/1) με την εισβολή διαδηλωτών στο Καπιτώλιο κάλυψε πλήρως και από την πρώτη στιγμή το κανάλι του Mega.

Η πρώτη έκτακτη ενημέρωση για τις διαδηλώσεις στην Αμερική έγινε στις 22:11 με τον Στρατή Αγγελή να βγαίνει και να δίνει την πλήρη εικόνα της κατάστασης και όπως αυτή εξελισσόταν. Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA, Ράνια Τζίμα μπήκε στο στούντιο για να ξεκινήσει την μαραθώνια ενημερωτική ροή με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του MEGA να βρίσκεται στις επάλξεις μέχρι νωρίς το πρωί, όταν τη σκυτάλη πήρε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Ο ανταποκριτής του MEGA στις ΗΠΑ, Πέτρος Κασφίκης με συνεχείς συνδέσεις από την Ουάσιγκτον αλλά και με επιτόπια ανταπόκριση από σημεία όπου είχαν συγκεντρωθεί οι διαδηλωτές, έδινε την ολοκληρωμένη εικόνα της έκρυθμης κατάστασης. Επιπλέον στο MEGA μέσω συνδέσεων skype κλήθηκαν να αξιολογήσουν την πολιτική διάσταση των γεγονότων, Καθηγητές πανεπιστημίου, διεθνολόγοι, ομογενείς με σημαντικά πόστα στην Αμερική αλλά και σημαντικοί Έλληνες δημοσιογράφοι οι οποίοι έκαναν καίριες επισημάνσεις και ξεδίπλωσαν τις ενδιαφέρουσες απόψεις τους.

Το MEGA έδειξε τη δυναμική του στην κάλυψη μεγάλων γεγονότων με στόχο την σφαιρική και χωρίς φίλτρα ενημέρωση των πολιτών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα