ΕΔΟΕΑΠ: Προϋποθέσεις για συμμετοχή στη γενική συνέλευση

ΕΣΗΕΑ
ΕΣΗΕΑ EUROKINISSI

Στην περίπτωση των ανέργων που θέλουν να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει από την 1η Μαΐου 2018 να έχουν καταβάλει το ποσό των 41,61 ευρώ της μηνιαίας εισφοράς ασθενείας.

Η ασφαλιστική ενημερότητα είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή των εργαζομένων στα ΜΜΕ στην κρίσιμη γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ στις 31 Οκτωβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση ακόμη και αν υπήρξαν μέλη ή μέτοχοι στο παρελθόν δεν έχουν δικαίωμα ψήφου όπως ορίζεται από το καταστατικό του ΕΔΟΕΑΠ.

Στην περίπτωση των ανέργων που θέλουν να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει από την 1η Μαΐου 2018 να έχουν καταβάλει το ποσό των 41,61 ευρώ της μηνιαίας εισφοράς ασθενείας. Στην περίπτωση που υπάρχει οικογενειακό εισοδήματος έως 14.000 ευρώ η μηνιαία εισφορά ασθενείας διαμορφώνεται στα 20,81 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ως σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 5 του Καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ, ορίζεται ότι «η καθυστέρηση καταβολής της εισφοράς πέραν του τριμήνου συνεπάγεται τη διακοπή της παρεχόμενης ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης».

SHARE:

24Media Network