Γιώργος Καραϊβάζ: Η ανακοίνωση του Star για την εν ψυχρώ δολοφονία

Γιώργος Καραϊβάζ: Η ανακοίνωση του Star για την εν ψυχρώ δολοφονία
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ

"Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Star για τον χαμό του Γιώργου Καραϊβάζ.

Θλίψη στο δημοσιογραφικό χώρο έχει σκορπίσει η είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που το μεσημέρι της Παρασκευής έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας από αγνώστους έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Αλίμου.

Αναλυτικότερα, μόλις επέστρεφε στην οικία του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα του επιτέθηκαν και τον πυροβόλησαν απανωτές φορές. Το περιστατικό έγινε επί της οδού Άννινου στον Άλιμο.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Star:

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση της δολοφονίας του αγαπημένου μας συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης τα 4 τελευταία χρόνια, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του σταθμού μας. Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος.

Το Star, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας, με αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα