Κάτια Ζυγούλη: Έρχεται στην ΕΡΤ με τη νέα εκπομπή “Ιστορίες Μόδας”

Κάτια Ζυγούλη: Έρχεται στην ΕΡΤ με τη νέα εκπομπή “Ιστορίες Μόδας”
Κάτια Ζυγούλη Instagram / @katiazygouli

Η Κάτια Ζυγούλη στο "τιμόνι" της εκπομπής "Ιστορίες Μόδας" στην ΕΡΤ. Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα. Τι concept θα έχει.

Την δική της εκπομπή στην τηλεόραση θα παρουσιάζει για πρώτη φορά φέτος η Κάτια Ζυγούλη, την οποία θα δούμε στις οθόνες μας σε λίγο καιρό μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Το γνωστό και πανέμορφο μοντέλο αναλαμβάνει την εκπομπή “Ιστορίες Μόδας”, που, σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν να κάνουν πρεμιέρα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Η νέα εκπομπή μόδας κυμαίνεται στο στοιχείο της Κάτιας Ζυγούλη, αφού η ίδια ξεκίνησε να ασχολείται με το modelling σε ηλικία 14 ετών και έλαβε πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Το πρώτο teaser trailer της εκπομπής έχει ήδη κυκλοφορήσει και το concept ορίζεται ως εξής: Πίσω από τη βιτρίνα, πριν την ετικέτα, μέσα από τον καθρέφτη… Πάντα, κάθε ρούχο έχει να “πει” μια ξεχωριστή ιστορία”.

Στο πλαίσιο της εκπομπής, η Κάτια Ζυγούλη θα επιχειρεί να προσεγγίσεις τις τάσεις στη μόδα με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ. Περισσότερες πληροφορίες για την πρεμιέρα θα γίνουν γνωστές σύντομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα